РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
Iulie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Sub anestezie
filme
14 iulie

 Filmul regizat de Joby Harold, încântă încă din primele minute de vizionare. Acesta reprezintă o melodramă a crimei cu o notă de dramă.

Baby Driver
filme
14 iulie

 Ansel Elgort („Blame the Stars”) și Lily James („Război și pace”) din filmul de acțiune criminală Edgar Wright („Like Cool Pointers”). 

Moneyball: Arta de a învinge
SOON
filme
15 iulie

 În 2012, „Moneyball: Arta de a învinge” a câștigat șase nominalizări la premiul Oscar, dintre care cea principală - „Pentru cel mai bun film al anului”. 

Everest
SOON
filme
15 iulie

 Jason Clark, Josh Brolin, Jake Gyllenhaal și Keira Knightley într-un thriller de aventură tensionat despre cel mai greu test din viața fiecărui alpinist. 

John Carter
SOON
filme
16 iulie

 Fantezistă și pe scară largă, cu un buget de două sute cincizeci de milioane de dolari, adaptarea în film a aventurilor unui soldat confederat american pe planeta îndepărtată Barsum.

Nevastă de împrumut
SOON
filme
16 iulie

Filmul a fost lansat pe ecrane mari pe 8 martie 2011. Regizorul a fost Dennis Dugan, care este cunoscut pentru marea sa dependență de filmele de comedie. Personajul principal a fost interpretat de emoționanta și amuzanta Jennifer Aniston, iar în rolul principal masculin, iubitul Adam Sandler. 

Need for Speed: Începuturi
SOON
filme
17 iulie

 Film de acțiune, intens, creat pe baza legendarei serii de jocuri pe calculator „Need for Speed”. Regizorul imaginii a fost Scott Waugh, iar rolul principal a fost jucat de vedeta serialului "Breaking Bad" Aaron Paul. 

Numărul patru
SOON
filme
17 iulie

 Suviectul este construit în jurul a opt adolescenți-extratereștri care au supraviețuit genocidului în masă de pe planeta lor natală. Aceștia sunt încă vânați de ucigași insidioși din rasa Magodoriană, distrugând toți adversarii către un singur. 

Chemarea străbunilor
SOON
filme
18 iulie

 Câinele cu numele Back este răpit și dus din California însorită în nordul sălbatic. Bek este cumpărat pentru un ham de poștă: astfel își începe călătoria de mari încercări și aventuri. 

Începutul
SOON
filme
18 iulie

 „Începutul” este un film al regizorului cult Christopher Nolan cu Leonardo DiCaprio și Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, care i-au adus creatorilor săi patru Oscaruri.

Overcomer
SOON
filme
19 iulie

Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

21 Bridges
SOON
filme
19 iulie

 Ofițerul de poliție Andre Davis are încredere să investigheze uciderea a opt polițiști care au murit în lupta împotriva traficanților de droguri. Pentru a-i prinde pe criminali, decide să închidă toate podurile din Manhattan și să blocheze insula.

Who is who
Soția lui John Travolta a murit în urma unei boli incurabile

Videoclipuri
Dua Lipa își surprinde fanii din nou cu videoclipul ”Hallucinate”

Seriale
Serialele de pe Netflix pe care nu merită să le urmărești

Who is who
Dumitru Roman de la Comedy Zebra Show a povestit detalii despre viața sa

Videoclipuri
3 Sud Est a lansat "Valuri", o poveste de iubire ancorată la malul mării

Între Chin și Amin
17 noiembrie

Amintiri vii. Istorii cutremurătoare. Un jurnal vizual al unei perioade care ar trebui să fie tot timpul în conştiinţa noastră.

Între Chin şi Amin” de Toma Enache. O mărturie despre rezistenţă prin credinţă, despre onoare şi iertare. Viaţa petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă - reeeducarea din puşcăriile comuniste.

Data și timpul:
Contacte:+37322234323
Bilete:150 Lei
Who is who
Soția lui John Travolta a murit în urma unei boli incurabile

Videoclipuri
Dua Lipa își surprinde fanii din nou cu videoclipul ”Hallucinate”

Seriale
Serialele de pe Netflix pe care nu merită să le urmărești