РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
Iulie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Sub anestezie
filme
14 iulie

 Filmul regizat de Joby Harold, încântă încă din primele minute de vizionare. Acesta reprezintă o melodramă a crimei cu o notă de dramă.

Baby Driver
filme
14 iulie

 Ansel Elgort („Blame the Stars”) și Lily James („Război și pace”) din filmul de acțiune criminală Edgar Wright („Like Cool Pointers”). 

Moneyball: Arta de a învinge
SOON
filme
15 iulie

 În 2012, „Moneyball: Arta de a învinge” a câștigat șase nominalizări la premiul Oscar, dintre care cea principală - „Pentru cel mai bun film al anului”. 

Everest
SOON
filme
15 iulie

 Jason Clark, Josh Brolin, Jake Gyllenhaal și Keira Knightley într-un thriller de aventură tensionat despre cel mai greu test din viața fiecărui alpinist. 

John Carter
SOON
filme
16 iulie

 Fantezistă și pe scară largă, cu un buget de două sute cincizeci de milioane de dolari, adaptarea în film a aventurilor unui soldat confederat american pe planeta îndepărtată Barsum.

Nevastă de împrumut
SOON
filme
16 iulie

Filmul a fost lansat pe ecrane mari pe 8 martie 2011. Regizorul a fost Dennis Dugan, care este cunoscut pentru marea sa dependență de filmele de comedie. Personajul principal a fost interpretat de emoționanta și amuzanta Jennifer Aniston, iar în rolul principal masculin, iubitul Adam Sandler. 

Need for Speed: Începuturi
SOON
filme
17 iulie

 Film de acțiune, intens, creat pe baza legendarei serii de jocuri pe calculator „Need for Speed”. Regizorul imaginii a fost Scott Waugh, iar rolul principal a fost jucat de vedeta serialului "Breaking Bad" Aaron Paul. 

Numărul patru
SOON
filme
17 iulie

 Suviectul este construit în jurul a opt adolescenți-extratereștri care au supraviețuit genocidului în masă de pe planeta lor natală. Aceștia sunt încă vânați de ucigași insidioși din rasa Magodoriană, distrugând toți adversarii către un singur. 

Chemarea străbunilor
SOON
filme
18 iulie

 Câinele cu numele Back este răpit și dus din California însorită în nordul sălbatic. Bek este cumpărat pentru un ham de poștă: astfel își începe călătoria de mari încercări și aventuri. 

Începutul
SOON
filme
18 iulie

 „Începutul” este un film al regizorului cult Christopher Nolan cu Leonardo DiCaprio și Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, care i-au adus creatorilor săi patru Oscaruri.

Overcomer
SOON
filme
19 iulie

Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

21 Bridges
SOON
filme
19 iulie

 Ofițerul de poliție Andre Davis are încredere să investigheze uciderea a opt polițiști care au murit în lupta împotriva traficanților de droguri. Pentru a-i prinde pe criminali, decide să închidă toate podurile din Manhattan și să blocheze insula.

Who is who
Soția lui John Travolta a murit în urma unei boli incurabile

Videoclipuri
Dua Lipa își surprinde fanii din nou cu videoclipul ”Hallucinate”

Seriale
Serialele de pe Netflix pe care nu merită să le urmărești

Who is who
Dumitru Roman de la Comedy Zebra Show a povestit detalii despre viața sa

Videoclipuri
3 Sud Est a lansat "Valuri", o poveste de iubire ancorată la malul mării

Paradise Hills 2D (Ru)
  • +1

În filmul de debut al lui Alice Waddington, o tânără rebelă pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneeană izolată, condusă de Ducesa (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru fi transformate în cea mai bună versiune a lor.

Printr-un tratament indiviualizat care include ore de etichetă, lecții de voce, tratamente de frumusețe, gimnastică și diete stricte, toate neajunsurile sunt depășite în două luni, iar transformarea e garantată.

Uma își găsește un oarecare confort în prietenia cu alte rezidente ale complexului Paradise Hills, Chloe (Danielle McDonald), Yu (Awkwafina) vedeta pop Amarna (Eiza Gonzalez), dar va descoperi repede că, în spatele acestui lux se ascunde un secret sinistru. Începe o cursă contracronometru pentru ca Uma și prietenele sale să evadeze din Paradise Hills înainte ca locul să le înghită de vii…

IMDB:6.0
Țară:Spania
Anul:2019
Genul:Fantastic | Thriller
Regizor:Alice Waddington
Distribuție: Eiza González, Milla Jovovich, Emma Roberts, Awkwafina, Danielle Macdonald
Premieră mondială:26.01.2019
Tip:2D

orar

Iulie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Patria-Multiplex:  nu este orar
Patria-Loteanu:  nu este orar
Who is who
Soția lui John Travolta a murit în urma unei boli incurabile

Videoclipuri
Dua Lipa își surprinde fanii din nou cu videoclipul ”Hallucinate”

Seriale
Serialele de pe Netflix pe care nu merită să le urmărești