Designul carierei mele

La curs adolescenții:
- Vor studia piața de muncă și vor analiza ce domenii și specialități vor fi necesare în 5-10 ani
- Vor primi harta individuală a domeniilor de învățare și vor crea un plan de acțiuni pentru atingerea scopurilor personale de carieră

- Vom elabora de sine stătător un CV și o scrisoare de intenție care să-i delimiteze de ceilalți candidați
- Vor experimenta interviuri reale cu recruiteri și vor primi feedback în baza acestora

Cum desfășurăm instruirea online:
 Impresia comunicării în timp real Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat.

Practică, nu „webinar”
De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice.

Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit.

 Dotare tehnică la nivel
Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun.

Vârsta copiilor: 13-17 ani
Detalii și înregistrare pe pagina
Vrei să ne întrebi ceva? Sună/scrie
Web

Chișinău, ,
-
1750 Lei
+37379400756 | +37376095999