Excel și gândire algoritmică pentru elevi

PreviewImage

- Orice companie serioasă își are propriul site.
- Orice profesionist are un card de vizită cu indicarea adresei site-ului.

De ce nu ar putea avea și copilul tău un site propriu? Un site pe care elevul să descrie acele abilități pe care le are și prin care să arate colegilor săi că le poate oferi servicii de expertiză în domeniile lui forte.

La acest curs copiii vor învăța să construiască site-uri, utilizând platforma Tilda. Iar pe lângă faptul că vor oeși de la curs cu propriile sale site-uri, vor putea repeta procesul de creare a unui landing page de sine stătător, acasă.

La curs copiii vor învăța:
- Să lucreze pe platforma Tilda
- Să creeze conceptul site-ului
- Să gândească structura și navigarea pe site
- Să vizualizeze site-ul

Cum desfășurăm instruirea online:
 Impresia comunicării în timp real Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat.

Practică, nu „webinar”
De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice.

Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit.

 Dotare tehnică la nivel
Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun.

Vârsta copiilor: 11-16 ani
5 zile la rând, de la 10:00 până la 12:00 (vremea Moskovei)
Detalii și înregistrare pe pagina
Vrei să ne întrebi ceva? Sună/scrie
Web

Chișinău, ,
-
1750 Lei
+37379400756 | +37376095999