Înghețuri de Bobotează la Grand Patinoar

PreviewImage

Puteți să patinați liber şi să efectuați elemente de patinaj sau să faceţi cercuri în jurul gheții şi să vă amintiţi de copilărie, să vă distrageți de la agitația orașului cu muzică modernă, toate acestea le puteți face la Grand Patinoar din CCA Grand Hall.

Faceți primii pași și perfecționați-vă abilitățile pe patinoarul modern Grand Patinoar. Aici veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru patinajul confortabil: închiriere de patine, echipament de protecție și vestiare calde! Aici puteți patina cu întreaga familie, folosind pinguinii amuzanți și alți ajutori jucăuşi pentru primii pași pe gheață. Începătorii și cei care doresc să-şi îmbunătățească tehnica pot lua o lecție cu antrenorul.

Puteți face o pauză de la programul sportiv în cafeneaua caldă Cloud Cafe, care se află lângă patinoar și are un meniu foarte variat de băuturi calde și diverse gustări sănătoase.

Patinoarul în aer liber este ideal pentru familii și tineret. Va fi confortabil pentru cei care patinează prima dată, și petnru cei care deja patinează încrezut. În plus, la noi vă puteți petrece sărbătoarea personală sau corporativă. De asemenea, patinoarul Grand Patinoar are avantaje permanente. Intrare gratuită la patinoarul pentru copii de 4 și 5 ani, copii de la internatele și pensionarii de la 60 de ani. *

 * Furnizarea de beneficii se realizează la prezentarea documentelor relevante în zilele de lucru.

Gheața noastră este perfectă atât pentru începători cât și pentru profesioniști, unde toată lumea se poate distra și petrece timpul util. Te așteptăm împreună cu toată familia la patinoarul în aer liber Grand Patinoar, CCA Grand Hall.

Chișinău, bd. C. Negruzzi, 2/4
-
+37322830083 | +37378403403