Cenușăreasa

PreviewImage

„Cenușăreasa” este un basm popular, există mai multe variante ale acestei povești, dar în toate se regăsește un element comun –  mitul opresiunii nedrepte urmată de triumf și răsplată.

Răsplata pe care o primește Cenușăreasa nu este o rochie frumoasă și o poziție socială bună pe care o obține căsătorindu-se cu Prințul, precum au înțeles astăzi multe Cenușărese moderne, construindu-și astfel, cu mâinile proprii, din acest vis o colivie.

Răsplata pe care o primește eroina noastră și pe care o merită cu prisosință, este respectul și recunoștința pentru hărnicie și bunătate, pentru frumusețea sufletului, noua ei poziție socială plasând-o la alt nivel, de unde să continue să fie la fel de înțeleaptă și să dăruiască bunătate.

La Teatrul „Luceafărul” dreptatea și adevărul triumfă. Vă puteți convinge odată în plus de acest lucru urmărind spectacolele noastre: „Frumoasa și Bestia”, „Aladin”, „Fata Babei și Fata Moșneagului”, „Crăiasa Zăpezii”… ca să ne pregătim, treptat, să trecem împreună la alt nivel de percepere a realității prin prisma spectacolelor pentru tineri și adulți pe care vi le oferă instituția noastră.

Chișinău, str. Veronica Micle, 7
50 Lei
+37322226520