Curs "Fundamentele Arhitecturii în Grafică"

PreviewImage

Primim cu drag toți iubitorii de artă și dornici să învețe noi abilități!

Descoperă lumea graficii de arhitectură cu cursul nostru "Fundamentele arhitecturii în grafică"! Acest curs unic nu numai că vă va stimula abilitățile de desen, dar vă va da și mâna încrederea de care are nevoie pentru a crea compoziții expresive.

Arhitectura vă "construiește" mâna, îi dă încredere și vă permite să creați compoziții subțiri. Este cel mai rapid mod de a dezvolta gândirea spațială, de a învăța cum să transmiteți volumul și textura, de a vedea lumina și umbra obiectelor și de a lucra cu diferite tipuri de perspectivă. Sună dificil? Nu vă faceți griji! Profesorul dumneavoastră vă va însoți cu atenție pe tot parcursul cursului și va fi acolo pentru a vă da o mână de ajutor dacă aveți nevoie.

După curs vei fi mai încrezător ca artist, indiferent de genul în care lucrezi, ei bine, dacă ești la început, arhitectura va fi o bază excelentă pentru tine. Mulți artiști mari au început prin a desena arhitectură. Vă sugerăm să urmați exemplul maeștrilor.

Lecție cu lecție te vei scufunda în elementele de bază ale graficii în arhitectură, vei învăța perspectiva, vei lucra cu umbrele și volumele, precum și vei stăpâni diverse tehnici de lucru cu markere și rigle.

Toate materialele sunt deja incluse în taxa de curs, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea de consumabile suplimentare. Doar veniți și bucurați-vă de creație!

  • În timpul cursului veți picta 4-6 tablouri
  • Început: 24 aprilie
  • Orar: în fiecare miercuri și vineri la ora 18:00
  • Durata: 8 cursuri de 2 ore fiecare
  • Vârsta: pentru adulți și adolescenți începând cu 14 ani
  • Nivel: pentru începători
  • Cost: 2000 lei

Profesorul nostru experimentat vă va însoți pe tot parcursul cursului, vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și vă va inspira spre noi culmi creative.

Chisinau, str. Pușkin , 12
2000 MDL
+373 22 896 499