Hogwart's Holidays cu Stelele Cirque du Soleil

PreviewImage

HOGWARTS HOLIDAYS - o producție unică la limita teatrului fizic și a circului, a comediei și magiei, care combină arta circului și patinajul artistic într-un singur spectacol pe arenă, adaptată special pentru scena fiecărei săli.

Spectacolul este o poveste completă, cu costume, decoruri și imagini unice, care vă vor permite să vă plonjați în universul magic al lui JK Rowling ca niciodată.

Totul începe chiar de la intrarea în foaierul teatrului. Prin Platforma 9¾, spectatorii vor face o călătorie de neuitat prin coridoarele Hogwarts, vor participa la un meci de Quidditch, apoi îl vor înfrunta împreună pe Lordul Întunecat și vor ajunge la balul de gală.

Artistii de circ impresionează prin acrobațiile care sfidează gravitația combinate cu abilitățile unice de patinaj artistic. Iar efectele interactive, vizualizarea impresionantă și designul luminii fascinează fiecare privitor.

HOGWARTS HOLIDAYS  derulează povestea magică a Lumii lui Harry și a prietenilor săi și ne cufundă în lumea propriei imaginații. Spectacolul vă invită să părăsiți realitatea de zi cu zi și să  plonjați în lumea fanteziei cu tehnici vizuale care vă vor tăia răsuflarea în acompaniamentul muzical original al stării de spirit de Anul Nou.

Organizator: Dublu Sens S.R.L 

  • Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor. 
  • Pentru copii cu vârsta mai mare de 6 ani, trebuie achiziționat bilet de acces la eveniment! 
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
400 - 800 MDL
+373 22 896 499