Tabăra de primăvară a Școlii de Vrăjitorie și Vrăjitorie

PreviewImage

Îi așteptăm pe toți vrăjitorii în perioada 17 aprilie - 21 aprilie, 5 zile, de la 9-30 la 17-30!

Orice copil visează să meargă la Școala de Vrăjitorie Hogwarts. Îi invităm pe tinerii vrăjitori să tragă cu ochiul în lumea magică a lui Harry Potter pe 17 aprilie, la ora 9-30. O pălărie de distribuție la începutul turei va identifica fiecare participant la o facultate care va deveni o echipă cu obiective comune pe durata turei. O poveste fascinantă, sarcini creative și concursuri amuzante le vor permite tuturor să își arate cele mai bune calități și să învețe noi abilități. Copiii se vor cufunda în științele magice, pentru că este imposibil să faci față căutărilor și încercărilor fără cunoștințe solide.

În timpul transfigurării, vom învăța cum să creăm lucruri uimitoare din diferite materiale. Înainte de a merge în Pădurea Interzisă, vrăjitorii te vor învăța cum să te orientezi pe teren, cum să faci focul și cum să te adăpostești. Cursul opțional de Quidditch va îmbunătăți dexteritatea și viteza. Tinerii vrăjitori vor înfrunta obstacole și se vor lupta într-un turneu magic. Turneul final va stabili echipa câștigătoare, care va primi cupa magică.

Fiecare participant la program: *Va deveni un magician adevărat. *Învățați regulile jocului de Quidditch și participați la un turneu de sporturi magice. *Să-și facă propria baghetă magică. *Rupe vraja profesorilor. *Crește o plantă magică și inventează o creatură magică. *Învățați fapte interesante despre istoria Hogwarts și a facultății sale. *Va juca jocuri magice. *Va vizita Camera Secretelor. *Se va duce în Pădurea Interzisă. *Desenează eroul său preferat *Desenează o geantă și, bineînțeles, fiecare vrăjitor va primi un cadou și o diplomă) Prânzul și gustările sunt incluse în preț.

Îi așteptăm pe toți magicienii!!! În perioada 17-21 aprilie, 5 zile, între 9-30 și 17-30. Înscrieți-vă: 069 75 77 79 Alice Center Chișinău Strada Pușkina 12

Cost - 3500 lei, între 9-30 și 17-30 ( 5 zile). Toate materialele, prânzurile și gustările sunt incluse!

Chisinau, str. Pușkin , 12
-
3500 Lei
+37322896499