Parcul Dinozaurilor: Dinofest 2022

PreviewImage

Dinofest 2022, la Chișinău pe teritoriul restaurantului Leto, a început să funcționeze un complex de divertisment numit „Dinopark”

Peste 50 de figurine exclusive de dinozauri au fost amplasate în Chișinău. Cele mai multe sunt robotizate, de dimensiuni reale, iar unele sunt oferite oaspeților pentru a se plimba pe ele.


Prețuri pentru bilete de acces: 

  • 80 lei - copii de la 3 la 12 ani
  • 100 lei -  pentru adulți.  
  • Copiii sub 3 ani intrarea este gratuită

Atenție! Biletul achiziționat este valabil pentru data indicată pe bilet și programul de lucru a parcului.

Program de lucru: zilnic de la 11:00 la 21:00.  Acest loc de sărbătoare, aventură și visuri de copilărie se află la Calea lesior 20, pe teritoriul restaurantului LETO, alături de parcul La Izvor.

Totuși, organizatorii expoziției au decis să nu se oprească aici. Pentru oaspetii parcului au fost pregătite multe distractii.În special, se știe că vor exista scutere sub formă de dinozauri, precum și săpături în care fiecare copil se poate simți ca un paleontolog și poate săpa scheletul unei șopârle preistorice uriașe cu propriile mâini.  Sunt anunțate și zone foto luminoase.  
Pe lângă componenta de divertisment, va exista și una educațională.  Toți vizitatorii vor putea afla multe fapte interesante despre dinozauri și trecutul Pământului.

Toate distracțiile de pe teritoriul „Dinopark” sunt incluse în prețul biletului de intrare, care este valabil în timpul zilei.

Chișinău, Str. Calea Ieșilor, 20,
-
80 - 100 Lei
+37322896499