Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Muzicanții din Bremen

PreviewImage

Pe data de 25 iunie, la Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov din Chișinău, va avea loc spectacolul Muzicanții din Bremen

Acțiunea vorbește despre principalul lucru din viață - prietenia adevărată, bunătatea și dragostea te vor ajuta să găsești o cale de ieșire din orice situație de viață. Și, bineînțeles, veți auzi celebrele cântece „Nu e nimic mai bun în lume”, „Serenada Trubadurului” și altele interpretate de artiștii Teatrului Cehov.


Spectacolul “Muzicanții din Bremen” prezintă un basm care e cunoscut de toți încă de la o vârstă fragedă. Se redă povestea prietenilor, și anume a Măgarului, Câinelui, Pisicii și a Cocoșului. Regizorul a dorit să redea piesa într-un mod mai reînnoit, și a adăugat câteva scene noi pentru îmbogățirea poveștii. Decorul și costumele personajelor sunt exact ca într-un desen animat, totul pentru ca copii să prindă adevărata atmosferă a piesei.

De asemenea există și un nou personaj - Doamna de Onoare, care face ca inimile celor doi iubiți, a Prințesei și Trubadorului să se unească. Însă prințesa nu va fi nicidecum eliberată de Rege, care o ține pe aceasta într-o cușcă de aur.

Mesajul global al operei este prietenia adevărată, bunătatea și iubirea care te vor face să te descurci în orice situație din viață. Este un lucru esențial ce trebuie înțeles cât mai devreme de orice copil.

Atenție! Spectacolul va fi prezentat în limba rusă.

Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
50 - 100 Lei
+37322896499

Evenimente similare