YardSale la Teatrul Verde: Hai Afară!

PreviewImage

Este timpul să ieși, să fugi și să mergi cu biciclete și scutere, așa că îi invităm pe toți la mult așteptata YARDSALE „HAI AFARĂ!” 23 mai la Teatrul Verde din parcul Valya Morilor (alias Kamsik preferat de toată lumea)! Primăvara și credința în minuni, verdeață proaspătă și soare strălucitor, prieteni vechi și achiziții noi, cea mai bună muzică și mâncare delicioasă, trandafiri reci și selfie-uri frumoase la apusul soarelui pe malul lacului! Cel mai mare picnic din această primăvară este la Yardsale!

Și acum pentru mai multe detalii.


Ei bine, în primul rând, YARDSALE este cel mai bun loc din oraș unde poți veni cu copii! Pentru copii, va exista o întreagă lume LEGO de la Prospera Education Hub, iar pentru copiii mai mari - ateliere cognitive și jocuri educative! Și elevii Școlii de afaceri Prospera vor amenaja o curte pentru copii cu vânzări. „Țara cu nisip” vă va învăța cum să pictați lumea cu nisip colorat. ȘI! HURRAY HURRAY! Vom amenaja o tiroliană pentru copii - o mică telecabină și un traseu de obstacole pentru copii! Și între toate aceste lucruri importante, puteți împleti cozi strălucitoare și vă puteți vopsi fața pentru a se potrivi cu orice personaj!


În al doilea rând, în fiecare mai, yardsale se transformă într-o zi de deschidere a artei, iar anul acesta nu face excepție. Daria Rusu, Dorin Nebunu, Christina Buga, Natalia Romanenko, Ana-Maria Donica, Elena Trofaila, Mihai Lazar, Sergei Loburenko și Ekaterina Palamarchuk - lucrările acestor tineri artiști și fotografi din Chișinău vor lua locul central la evenimentul nostru. Picturile și alte obiecte de artă pot fi cumpărate local, iar toată lumea va avea ocazia să comunice cu autorii lor talentați.


Dar nu vei fi plin de artă singur, așa că hai să trecem la meniul principal - curtea noastră alimentară bombardată! LumencraftGastro este pregătit pentru orice gust - coaste pe răzătoare, burger cu carne de porc și chipsuri, LumenCraft burger, Hot Dog cu carne de porc, pita la grătar cu hummus! Vino flămând!


În acest caz, nu veți putea face fără un pahar de vin, este mai mult că Chateau Vartely este responsabil pentru acesta! Veți putea gusta vinuri proaspete din seria IGP, precum și întreaga serie Inspiro, care a fost prezentată pentru prima dată publicului anul trecut. Apropo, vinul Inspiro Viorica a primit recent o medalie de argint la London International Wine Challenge, așa că vă recomandăm să începeți cu el!


Vrei să încerci ceva nou? În acest fel! Puteți face cunoștință cu cultura ceaiului mate în colțul magazinului OM. Calabash, bombilla și mate pentru fiecare gust - toate acestea pot fi vizualizate, studiate și degustate și, în același timp, degustate ceaiuri Indian Wellness Organic din cele mai neașteptate combinații de arome. Sunt incluse sfaturi și povești de la un cunoscător experimentat al ceaiului.


Și vor fi, de asemenea, limonade și compoturi, înghețată și prăjituri, popcorn și vată de zahăr, tot felul de dulciuri și PP-uri, dulciuri și marshmallows de designer, biscuiți și paste sănătoase, miere și fructe uscate, marshmallows și produse de patiserie, ierburi, unt și condimente ! Bucurați-vă pe loc sau duceți-l acasă!


Și nu uitați, vinul spumant creează perfect starea de spirit! Celebrele borcane Apriori pline de bule minunate te vor face să dansezi și să zâmbești .... Este timpul să dansezi! Reputatul bucătar și DJ Dumitru Boicu ne va deschide ziua dansului! Imediat după el, zâmbetul orbitor al lui SSmile și ritmurile iubite ale yardsalei vor apărea la consolă! Finalizați seara cu DJ Apat, care va cânta melodii blânde pentru apusul perfect.


Dar nu uitați că de data aceasta avem 130 de participanți! Și asta înseamnă că, pe lângă mâncare și vin, există posibilitatea de a cumpăra cele mai uimitoare lucruri de la cei mai sinceri maeștri: decor unic pentru casă și flori de interior, jucării și păpuși tilde, cărți și cărți educative, cărți poștale și caiete, bijuterii și bijuterii, cumpărători ecologici și produse cosmetice naturale, lenjerie de corp de înaltă calitate și șosete strălucitoare, broșe și insigne, autocolante și agrafe de păr, genți și ... nu poți conta totul! Și, bineînțeles, o alee imensă cu haine și încălțăminte pentru a-ți actualiza elegant garderoba fără a-ți afecta portofelul. Și vor exista designeri locali cu cele mai recente colecții ale lor! Magazinele și mall-urile sunt doar relaxante.


Ne amintim mereu despre faptele bune. La yardsale, vă îndemnăm să ajutați în mod activ organizațiile caritabile care strâng fonduri pentru adăposturi, fundații și pentru castrarea animalelor fără stăpân. De asemenea, vă rugăm să aduceți aici lucruri și jucării inutile pe care Armata Salvării le va da săracilor și nevoiașilor. Nu treceți pe lângă cutii - aceasta este speranța cuiva în bine!


Și între incursiuni de cumpărături, târguri și terenuri de alimentație, nu uitați să stați pe pungile de fasole și să faceți câteva selfie-uri însorite pentru poveștile voastre! Și va fi acroyoga cu guru-ul acestei afaceri!


Atenție: toate măsurile de securitate împotriva coronavirusului vor fi respectate cu strictețe în incinta YardSale. Nu uitați să luați măștile, iar noi suntem responsabili pentru dezinfectanți. Jos cu îmbrățișări - să trăiască sărutări aeriene!


Intrare - 80 lei (pensionarii și copiii sub 12 ani sunt admiși gratuit)
Luați-vă copiii, părinții, prietenii, câinii și chiar pisicile cu voi. Fii fericit cu noi!

Chișinău, str. Timiș,
+37376095999
80 Lei