No Rest OM Fest 2019

PreviewImage

Ediţia din acest an a No Rest OM Fest va avea loc la 25 mai şi de astă dată va fi un eveniment mult mai grandios. Da, asta e posibil: vom avea la dispoziţie încă un pavilion, pentru că deja spaţiul de la festivalurile anterioare a devenit neîncăpător.

Intrarea la festivalul va fi cu plată, însă doar așa îl putem organiza mult mai intens și mai interactiv. În curând vă vom anunța despre achiziționarea biletelor, până atunci informați-vă despre împărțirea în zone, astfel încât fiecare să poată găsi ceea ce-i place.

Scena principală.

Ce: antrenamente active cu invitaţii noştri. Ştim exact că vor desfăşura câteva antrenamente instructorii companiei Les Mills din Noua Zeelandă.

Zona TRX

Ce: diverse antrenamente de TRX cu Ralfs Upmanis, unul din cei mai cunoscuţi instructori de fitness din ţările baltice şi un alt invitat al nostru.

Platforma pentru crossfit şi atletică grea.

Ce: antrenamente de crossfit pentru începători şi nu numai, cu instructori invitaţi. Dar şi competiţii - despre ele veţi afla mai târziu.

Un teren de workout.

Ce: două sesiuni de durată cu invitaţi pentru cei, care au nevoie doar de dorinţă pentru antrenamente.

Zona antrenamentelor funcţionale.

Ce: cele mai bune antrenamente ale cluburilor de fitness din oraş.

Zona de dans - mult mai spaţioasă decât anul trecut. Pentru ea am închiriat un pavilion aparte.

Ce: lecţii cu invitaţi speciali şi un battle de dans - despre care veţi afla mai târziu.

Zona modificată "No Stress" - anul trecut aici aţi putut practica doar fly-yoga şi v-aţi familiarizat cu echipamentul pentru pilates.

Ce: la ediţia din anul curent vom amenaja o zonă complexă de antrenamente din seria Body&Mind - yoga, pilates, stretching şi multe altele.

Zonă pentru copii.
Încă o veste bună este că vom avea şi o zonă pentru copii.
Ce: vom organiza două piste sigure cu obstacole. Una pentru pici şi alta pentru copiii mai mari.

Fun-zona.

Ce: activităţi dintre cele mai neaşteptate.

Se vor desfăşura numeroase antrenamente, de aceea alăturaţi-vă evenimentului, astfel veţi putea planifica ziua aşa încât să le reuşiţi pe toate.

În afară de antrenamente vom organiza şi zona Expo, unde veţi putea cumpăra îmbrăcăminte şi echipamente pentru sport la preţuri reduse, un food-court pentru care restaurantele pregătesc reţete sănătoase analogice specialităţii casei, un lectorium şi multe altele.

Nu rata evenimentul.
Programul detaliait pe pagina.

Chișinău, str. Ghioceilor, 1
+37378203999