FOSFOR Electronic Music Festival 2018

PreviewImage

Simte energia muzicii electronice într-o nouă locație: FOSFOR revine

Această vară va fi cu adevărat explozivă! Festivalul de muzică electronică FOSFOR te aduce la următoarea limită extremă!

FOSFOR aterizează în GOODZONE! Pe 30 iunie, pe malul drept al lacului Ghidighici, vei fi copleșit de o noapte incendiară, care va pulsa pe ritmurile celor mai tari piese ale acestui an. 

În comuna Vatra, în preajma GOA Territory, se va desfășura cel mai tare eveniment al acestei veri, care nu te va lăsa indiferent. FOSFOR va începe în data de 30 iunie, la ora 18:00 și va dura până la ora 6:00 dimineața.

12 DJ vor mixa pentru tine cele mai nebune piese, de la apus până în zori, iar cele 12 ore de muzică non-stop și show de lumini îți vor oferi emoții de neuitat. Pe scena FOSFOR vor evolua atât artiști autohtoni, cât și DJ de peste hotare. Și crede-mă, nu vei putea sta pe loc în acest flux fantastic unde muzica, luminile și starea de spirit excelentă se vor îmbina într-un tot întreg!

FOSFOR – teritoriul unde vei simți respirația fierbinte a nopții de vară. 

FOSFOR – oceanul de muzică cu care vei dori să te contopești.

În acest an, intrarea la festival este cu plată. Până pe 10 iunie, în perioada Presale, ai posibilitatea să cumperi bilete la un preț redus: Main Stage – 150 lei, Vip Zone – 500 lei. 

În perioada 10 - 29 iunie, prețul biletelor în Main Stage va fi de 200 lei, iar în VIP Zone - 700 lei. În ziua evenimentului, pe 30 iunie, biletul în Main Stage va fi 250 lei, iar în VIP Zone - 1000 lei.

Ești interesat? Ia-ți prieteni și vino! Noi am pregătit și o reducere specială pentru tine! Cumpără trei bilete și al patrulea îl primești cadou! 

Biletele la reducere pot fi procurate în magazinele rețelei Enter (Chișinău), în oficiul companiei Simpals sau online, pe site-ul Afisha.md

În acest an, line-up-ul festivalului s-a ales exclusiv din cei mai aspectuoși reprezentanți ai muzicii electronice moderne. Headlinerii ce vor evolua  în acest an la festival, vor fi: Bang la Decks (Grecia), Brohug (Suedia), Apashe (Belgia/Canada).

În lista artiștilor de bază (Dj locali) intră: Dj Nad, Vzorov, Markus Lawyer și trupa Red Icecream, Kovalenсo Gennadi, Antony Waldhorn, FLADE, Dj WAYR. Pe lângă aceasta, vă așteaptă seturi de la Dj Sunny Fish și Stiven Rain, câștigătorii concursului de pe pagina oficială pe Facebook.

Biletele pot fi cumpărate de pe Afisha.md. În toate magazinele Enter din Chișinău, la casele de bilete, Bisconcert, str. Ștefan cel Mare 152 ( Teatrul Național de Operă și Balet “Maria Bieșu”). La fel, le puteți procura de la oficiu companiei Simpals ( str. Ion Neculce 5), de la oficiu companiei Mticket (str. Melestiu 16/2), Barbar și Sensi bar & café.

Atenție! Numărul biletelor este limitat! Grăbește-te să cumperi bilete pentru tine și prietenii tăi acum, pentru ca să-ți asiguri o noapte de neuitat la cel mai tare festival de muzică electronică!

Urmărește paginile FOSFOR de pe rețelele de socializare! Urmează multe surprize!

Chisinau, Vatra, Ghidighici,
+37379077000
200 Lei