Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

MAREA DEGUSTARE DE MERLOT. VIN ȘI MUZICĂ LIVE

PreviewImage

Pe data de 13 octombrie, la la Villa Garden, Decebal 16, va avea loc Marea Degustare de Merlot!

Hai să alegem cel mai bun Merlot din Republica Moldova la  Marea Degustare de Merlot.

Pe 13 octombrie te invităm la Villa Garden, Decebal 16, să alegem împreună cel mai bun Merlot. Ne vom delecta cu vinuri și gustări alese, Muzică live și atmosferă potrivită pentru socializare.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare,te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificatoir contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vom face la eveniment? – Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 vinuri Merlot din R.Moldova. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce vinul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Ce vinuri participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri Merlot. Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

BONUS: Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului și premii de la partenerii noștri. Veți lua parte la o licitație de vinuri unde veți avea posibilitatea să licitați pentru sticla de vin preferată ce va fi semnată chiar de vinificator. Iar în timpul degustării vom avea parte de muzică live.

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile. Vinurile ce vor aduna cele mai multe puncte, vor primi diplome și Trofeul VINADOR.

Prețul Biletului - 350 Lei. În ziua evenimnetului - 400 Lei. Evenimentul are loc joi, ora 18.30, Villa Garden,  str. Decebal 16.

Program:

  • 18.30 - 19:00 Recepție, welcome drink
  • 19:00 - 19:15 Moment informativ din partea Somelierului și informarea despre criteriile de apreciere
  • 19:15 – 20.45 Degustare și aprecierea vinului & networking
  • 20:45 - 21:00 Descoperirea mostrelor participante la concurs
  • 21:00 - 21:25 Licitație vinuri, tombola cu premii
  • 21:25 - 21:40 Anunțarea și premierea vinurilor câștigătoare.

Marea degustare de Merlot are loc în cadrul Campionatului de vinuri din R.Moldova. Campionatul are ca structură mai multe evenimente pe care le vom organiza lunar. La fiecare eveniment vom degusta în orb și vom aprecia vinuri monosoi sau realizate după un anumit procedeu de vinificație, rose-uri, cupaje, spumante.

Evenimentele au drept scop popularizarea vinurilor autohtone, promovarea unui consum moderat și corect al vinurilor în rândul populației.

Vă așteptăm pe 13 octombrie să identificăm împreună cele mai bune vinuri Merlot din R.Moldova. Orice iubitor de vin este binevenit!

Chișinău, bd. Decebal, 16
350 Lei