Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Moldova The Most Fashion Days 2022

PreviewImage

Festivalul - Concurs de Modă "Moldova The Most Fashion Days", cea de-a V-a ediție.


Eveniment marca IO Models. Invitat special - Cătălin Botezatu. Festivalul care prezenta evoluția celor pasionați de arta designului vestimentar, cât și profesionalismul de care dau dovadă modelele, make-up artiștii și hairstylistii.


Evenimentul va avea loc pe data de 7 iunie, ora 19:30, Show-ul de seară care îl va avea ca invitat special pe Cătălin Botezatu, cu colecția sa de dame și coafura Tourette Laurent - Franța. În show-ul de seara alături de Cătălin vor mai defila și alți designeri de TOP.


Programul festivalului:

  1. Orele 12:00 se dă start prezentării pe categoria copiilor - Show-ul va fi live pe YB, unde vor fi prezentați designeri cu colecții pentru copii și Miss Star (câștigătoarea va reprezenta Moldova în Thailanda la Miss Star 2022 )

  2. La orele 19:30 se va da start show-ul de seară care va avea loc la restaurantul Capitoles Park zona Poienița Dragostei. Biletul pentru show-ul de seară costă 220 lei pentru o persoană și poate fi procurat online. 

Atenție! Numărul biletelor este limitat!

Organizator:  IO Models

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha Event SRL activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment este compania  IO Models, aceasta își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Chișinău, str. Melestiu, 13a
+37322896499
220 Lei