Expoziția Felină „Primăvara-2020

PreviewImage

Vă invitam să vizitați Expoziția Felină „Primavara-2020”, organizată sub egida FIFe și să sărbătorim împreună 25 de ani de activitate în Moldova celei mai vechi organizații felinologice din Europa, fondate in 1949.

La expoziție pentru titlurile BEST IN SHOW  vor concura mai mult de 200 de pisici de diferite rase si culori, aprobate de FIFe.  Expoziția este organizată de Asociația Obstească „Felis Moldova”, membru national FIFe, care a reunit crescători de pisici din toată Moldova: Chișinau, Tiraspol, Bender, Bălți, Rîbnița, Camenca, Slobozia și din afară țării. Toți crescători execută cu precizie regulile și standarde FIFe, felinele care participă în programul de breeding sunt vaccinate, microcipate, trec testarea vereterinară, obțin titlurile înalte la expoziții care își dau dreptul de a continua “cariera” lor.

La expoziție vor fi prezentate felinele înregistrate in Felis Moldova și oaspeții din România, Ucraina, Bulgaria, Belorusia, Federația Rusă, Italia. Aveți ocazia de a vedea rasele cunoscute și populare: Maine Coon, British Shorthair, Persană, Exotică, Siberiană, Bengaleza, Abysiniană, Sphynx, și cele rare și exotice: Sacră de Birmania, Norvegiană de Pădure, Devon Rex, Albastru de Rusia, Burma și Singapura.

În cadrul expoziției va fi organizat un show specializat a pisicilor de rasa Maine Coon, în care vor participa toate felinele de această rasă necatând la vârstă și culoare și juriul nostru calificat va alege un reprezentant care întrunește tuturor standardelor FIFe specifice rasei sale, care va avea cel mai înalt nivel de pregătire pentru expoziție și dispune de un temperamet perfect!

La expoziție Vă vor bucura pisicile de diferite culori, începând cu cele clasice și cunoscute și  culorile rare: de exemplu British Shorthair argintiu si auriu, de culoarea ciocolată și scorțișoară, Maine Coon argintiu și de marmură, Abysiniană de culoarea sorrel și altele.

Fiecare vizitător va putea alege pisica lui preferată cărei în sfârșitul zilei de expoziție va fi inmâinat premiul “Simpatia publicului” prin depunerea unui bilețel pe cușca aleasă.

BEST IN SHOW va fi organizat intre orele 15-30-17-00 în ambele zile. Duminică în orele de amiază va fi organizat un concert pentru spectatorii mici si vizitatorii expoziției.

Orele de lucru a expoziției sunt sâmbătă-duminică 14-15 martie 2020 între orele 10-00 și 18-00. 

Chișinău, bd. Decebal, 2
-
+37369240759 | +37379431505
20 - 30 Lei