ALTERNOSFERA

PreviewImage

Chișinău, Oare cine te chemă? Oare cine te ndrumă?

La finalul lunii noiembrie 2022, Alternosfera au lansat BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album al trupei. La 3 luni distanță Alternosfera a lansat o nouă piesă, IMNURI DE RĂZBOI.

Odată cu lansarea single-ului INMURI DE RĂZBOI, Alternosfera a pornit într-un turneu de promovarea a noului material.

Astfel, în perioada 25 Februarie – 19 Mai 2023, Alternosfera a sustinut 14 concerte în România, în orașe precum București, Suceava, Bistrița, Târgu Mureș, Constanța, Galați, Buzău, Iași, Sibiu, Oradea, Pitești, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și Brașov. Turneul IMNURI DE RĂZBOI TOUR se va încheia pe 10 Iunie cu un mare concert la Chișinău pe Arena de Fotbal pe Plajă din Parcul ”La Izvor”.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.

Alternosfera înseamnă: 

  • Marcel Bostan – voce, clape; 
  • Marin Nicoara – chitară; 
  • Sergiu Aladin – chitară; 
  • Dumitru Costin – bass; 
  • Nick Russu – tobe.

Biletele pentru evenimentul din Chișinău se pot achiziționa exclusive pe Afisha.md.

Atenție!

Accesul este permis minorilor cu vârsta de peste 12 ani cu condiția ca aceștia să fie plătitori de bilet și să fie însoțiți de un tutore legal sau de un părinte.

În ziua evenimentului (în limita disponibilității!)

Chișinău, str. Calea Ieșilor,
+373 22 896 499
250 - 800 MDL