«Everybody Street» - FADE IN Chișinău

PreviewImage
PreviewImagePreviewImage

Miercuri, 4 august, o nouă sală de curs de film, FADE IN, se va deschide la Artcor la ora 19:00. CHIȘINĂU va arăta, de asemenea, filmul documentar „Everybody Street” / „Toată lumea pe stradă” despre stradă și despre modul în care lucrează fotografi de stradă celebri din New York.

Street photography (fotografie de stradă) este un gen de artă fotografică realizată într-un loc public: pe stradă, într-un parc.

Filmul prezintă povești: Boogie, Martha Cooper, Bruce Davidson, Elliott Erwitt, Jill Friedman, Bruce Gilden, Max Kosloff, Rebecca Lepkoff, Mary Ellen Mark, Jeff Mermelstein, Clayton Patterson, Ricky Powell, Luke Sante, Jamel Chabazz.

Filmul va fi prezentat în noua sală de curs FADE IN. CHIȘINĂU - după sesiunea de la ArtCor va avea loc o conversație cu publicul.

La discuție vor participa tineri artiști contemporani moldoveni care au ales fotografia drept suport media:

Ramin Mazur - va vorbi despre experiența sa de a participa la proiecte internaționale de artă și festivaluri foto, precum și va desfășura un program educațional despre fotografia de stradă și sensul și contextul acesteia în arta contemporană.

Bogdan Todirel - va povesti despre propriul său proiect foto „Intruziv”, care are loc până pe 18 iulie la Cartego, precum și despre experiența sa.

Discurs de deschidere: Mihail Turcanu este community manager la Artcor, un pasionat de vin și autorul blogului winelikealocal.


Curator al sălii de curs și moderator al conversației: Lev Raizman este critic de film, fotograf, jurnalist, specialist în PR și curator de artă independent.


Everybody Street (2013, documentar, 83 min)
Regizor: Cheryl Dunn
Producție: SUA, Serbia și Muntenegru
IMDb: 7.7 / 10


Site-ul filmului.
Profilul Instagram al filmului.

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
+37368674550 +37378403403
70 Lei