Summer Fest 2021

PreviewImage

Summer Fest este simbolul perioadei estivale!
Zilele de vară rămân memorabile și marcante, atunci când nu uităm de distracții și prieteni. Summer Fest este festivalul care adună oaspeți din toate colțurile Moldovei, pentru acele momente de distracție la maxim, de evadare din rutină zilnică, mult soare și emoții pozitive!

Deja a 4-a ediție la rând, ne vom relaxa și distra în parcul Dendrariu împreună cu prietenii și cei dragi.

Când vorbim de Summer Fest trebuie să punem toate detaliile la superlativ. CEA MAI MARE SCENĂ pe care a văzut-o Moldova, cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert, cel mai mare număr de oaspeți și cele mai tari emoții!

Ambiția acestui eveniment este să devină un flag al verii, o reuniune anuală a fanilor de hit-uri live în petreceri open air, și o asociere turistică pozitivă cu Republica Moldova.

Fiecare ediție a festivalului Summer Fest are scopul să o depășească pe cea anterioară. Echipa organizatorilor, împreună cu toți partenerii, dezvoltă în fiecare an conceptul festivalului, luând în calcul experiența anilor trecuți și trendurile mondiale în industria evenimentelor entertainment, așa ca în final să creăm o experiență marcantă pentru fiecare participant.

De aceea, din momentul creării festivalului în anul 2017 de către Bere Chișinău și Bis-Concert până la ediția a 3-a a festivalului de anul trecut, Summer Fest a crescut de la nivelul unui eveniment național la unul de talie internațională.

Cea de-a 4-a ediție consecutivă a festivalului va uimi timp de un weekend cu activități interesante pentru toate vârstele, gustări delicioase, multă bere rece și desigur, cu un lineup pe măsura celui mai grandios festival din Moldova!

Chișinău, str. Ion Creangă, 1
+37376095999 | +37378403403
300 - 900 Lei