Iubirea va salva lumea

PreviewImage

Pe 14 februarie, ora 20:00 Chișinău,  Compania EventikA organizează în premieră pentru R.Moldova un eveniment în format nou, reieșind din condițiile impuse de pandemie.  

Un concert adevărat, realizat la parametri maximi - cu scenă, Show impresionant de Lumini, Sound de calitate, filmat profesionist, și difuzat pe toate continentele pe eventsonline.tv 
(Atenție la ora de difuzare pentru țara în care vă aflați)

“Iubirea va salva lumea” - concert Live dedicat zilei îndrăgostiților cu îndrăgitul duet, artiștii emeriți Costi Burlacu și Corina Țepeș acompaniați de Festiv Band. Prezentator - Lucian Dumitrescu. Programul va include muzică ușoară și populară, melodii de dragoste, hituri îndrăgite dar și piese în premieră absolută!

Evenimentul va fi interactiv - artiștii vor răspunde în direct la întrebările publicului! Programul va include și o tombolă cu premii dar și alte surprize!

În pofida stării de Lockdown, ia un vin bun, aprinde lumânările, conectează cel mai mare ecran pe care-l ai și invită-ți iubita/iubitul la Concert! 

Atenție! Acest Concert este Exclusiv, Unic și nu va mai fi postat/difuzat ulterior în altă parte!

Bilet Standard:
- Vizionare High Quality.
- Opțiunea de a ne expedia o fotografie cu persoana iubită, care va fi proiectată pe ecranele din scenă în timpul Show-ului și văzută în direct.

Bilet FAN:
- Vizionare High Quality.
- Opțiunea de a ne expedia o fotografie cu persoana iubită, care va fi proiectată pe ecranele din scenă în timpul Show-ului și văzută în direct.
- Acces Meet ’N’ Greet în Zoom. Posibilitatea de a apărea Live pe ecranele din scenă în timpul Show-ului, având o cameră video conectată.
- Posibilitatea de a intra în legătură directă cu artiștii.
- Posibilitatea de a transmite felicitări persoanelor dragi în Zoom Chat.
- Posibilitatea de câștiga 2  bilete la  următorul virtual eveniment  pe platforma eventsonline.tv

Notă: Dacă ați cumpărat un bilet Fun, în ziua concertului o sa primiți o scrisoare suplimentară cu instrucțiuni pentru conectarea la serviciul Acces Meet ’N’ Greet Zoom 

Procurând doar un singur bilet, puteți urmări Show-ul împreună cu toată familia!

Atenție Concurs!
Pentru a câștiga 2 bilete la urmatorul virtual concert online pe platforma eventsonline.tv, procură un bilet FUN, apoi expediază poveste ta de dragoste pe adresa festiv.md@gmail.com . Toate poveștile vor fi citite de Corina Țepeș și Costi Burlacu iar cele mai interesante vor fi desemnate câștigătoare în timpul concertului.

Notă: Nu comunicați nimănui codul unic, acest cod va funcționa doar pe dispozitivul unde a fost indicat pentru prima dată. Înainte de a indica codul asigurați-vă că ați ales dispozitivul dorit pentru vizionarea concertului.

Pentru a avea acces la evenimentele organizate de www.eventsonline.tv , la o calitate maximă, ai nevoie de o conexiune stabilă la internet de minim 12Mbps, pe un telefon mobil, tabletă, laptop, calculator sau Smart Tv care să permită conectarea la un browser web.

Chișinău, ,
100 - 150 Lei
+37368157964