Balul Vienez în Moldova

PreviewImage

 Balul Vienez din Moldova – este:

1.Socializarea: Și acesta este scopul primordial al Balului Vienez,pentru oaspeți vor fi amenajate toate încăperile din incinta Palatului Republicii. 

2. Dansuri Balul modern presupune detașare față de unele formalități, dar își păstrează farmecul și eleganța si originalitatea .Balul oferă posibilitate fiecăruia să petreacă o seară de neuitat , îndeosebi amatorilor de vals. 

3. Cunoștințe noi. Cunoștințele pot fi atît utile cît și plăcute. Atmosfera balului vienez predispune spre interacțiune și aculturație. 

4. Scopul nobil. De fapt, prezența fiecărui invitat reprezintă o mică investiție pentru realizarea unui proiect , plantarea a 50 000 de puieți de stejari în R.M. În acest an Balul vienez se organizează în numele unei acțiuni de caritate. Organizatorii și-au asumat angajamentul de a planta puieți de stejari, care vor fi achiziționați pe banii colectați din organizarea Balului. A deveni oaspete la Balul vienez înseamnă a susține proiectul de plantare a stejarilor în număr de peste 50. 000 pe teritoriul R. M. De asemenea poți deveni sponsor sau membru al echipei de voluntari din cadrul proiectului respectiv. 

5. Un proiect apolitic și non-profit. Suntem o organizație independentă, intangibilă în raport cu fracțiunile politice și entitățile comerciale. Scopul organizarea unui eveniment interesant pentru persoane mature și împlinite , de asemenea oferim noi oportunități pentru tineri … află cum poți deveni debutantul balului vienez.

6. O modalitate perfectă pentru înviorare: Simțiți atmosfera acestei “ aventuri”.  Motivul numărul 1 pentru a merge la bal este mobilizarea emoțională. Lumea contemporană, tehnologiile, serviciul, te pot extenua la maxim, iar proiectele noi  aparent, nu provoacă un interes sporit. Totuși balul este o degajare emoțională  interacțiunea cu personalități marcante, dansul și bucatele   delicioasă vă oferă un echilibru spiritual și intelectual. 

7. Dumneavoastră puteți  să vă  alintați cu băuturi  și gustări apetisante. Pentru organizarea și desfășurarea balului vienez, partenerii tehnici oferă servicii/produse gratis sau la un preț simbolic. Cu toate acestea calitatea și sortimentul vor satisface cerințele tuturor oaspeților.

Comanda invitatiilor /bileteolor/
https://balulvienez.org/

info@balulvienez.org

Chișinău, str. Maria Cebotari, 16
+37367502495
1000 Lei