Serata Italiana

PreviewImage

O serată pentru cei care apreciază muzica și stilul italian

Pe data de 30 septembrie, orele 18.30, în incinta Sălii cu Orga va avea loc evenimentul cultural Serata Italiana, organizat de magazinul FCODE cu susținerea Ambasadei Italiei în Republica Moldova. 

Vă propunem să savurați plăcerea unui concert extraordinar de muzică clasică, semnată de compozitori italieni în interpretarea Orchestrei Naționale de Cameră sub bagheta dirijorului Cristian Florea, la orgă – Anna Strezeva. 

Pentru a pune în valoare rafinamentul și stilul italian, concertul va fi urmat de un defileu de modă a brandului TWINSET Milano prezentat de salonul FCODE, dedicat exclusiv brandurilor italiene. 

La sfârșitul evenimentului oaspeții vor avea posibilitatea să socializeze și să savureze din băuturi și gustări italiene.  

Cu o puternică componentă culturală, evenimentul își propune să contribuie la sporirea interesului publicului fată de valorile clasice, autentice și la familiarizarea cu nume notorii din domeniul muzicii. De altfel, proiectul este susținut de parteneri care doresc să își aducă aportul la promovarea valorilor culturale în societate, lansând un apel că este “la modă” nu doar sa te îmbraci după ultimele tendințe, ci si să te cultivi multidimensional. 

Parteneri:

- Ambasciata d'Italia a Chisinau
- FCODE
- SPA by BERD'S
- Moldova Agroindbank
- Mezzo
- La Nobiltà Del Gusto
- 𝗕𝗶𝗼𝗥𝗲𝗣𝗲𝗲𝗹𝗖𝗹𝟯 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗮
- Merz Aesthetics Moldova
- Solodent
- MOKA CAFFE
- InSTYLE Moldova
- Camera di Commercio Italo-Moldava

Serata Italiana este un eveniment de excepție, care va aduna circa 250 de persoane, invitațiile fiind distribuite exclusiv pentru oaspeții partenerilor.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 81
+37369338813