Dansăm pe Micle

PreviewImage

Centrul de Urbanism te invită, sâmbătă, pe 15 septembrie 2018, să ieși din zona ta de confort, să simți orașul altfel, să inveți un dans nou - Tangoul Argentinian!

Începând cu ora 17.00, vino, ghidat de sunetul ritmurilor de tango, la intersecția străzilor Veronica Micle cu Vlaicu Pârcălab.

Profesorii clubului A.O. "Tango Argentino Chisinau" au pregatit un program cu 2 sesiuni de workshopuri și timp în care vei practica aceste mișcări de dans. 

Programul evenimentului:

17.00 -17.30 - Tango Open air 
17.30 - 18.00 Workshop de Tango Argentinian cu profesorii clubului A.O. “Tango Argentino Chisinau" - Tatiana Gordinscaia și Pavel Lozan
18.00 - 19.00 - Tango Open Air. Practicăm ce am învățat!
19.00 - 19.30 - Workshop de Tango Argentinian cu profesorii clubului A.O. “Tango Argentino Chisinau" - Grigorii Demcenco și Liubovi Botnaru
19.30 - 21.00 - Tango Open Air. Practicăm ce am învățat!

Acest eveniment este organizat de Centrul de Urbanism, în colaborare cu EcoVisio, și face parte din cadrul proiectului „Micle Pietonală” din cadrul programului Actors of Urban Change susținut de Robert Bosch Stiftung și implementat de MitOst e.V. De asemenea, evenimentul este susținut de Guvernul Suediei.

Intrarea la eveniment este gratuită. Te așteptăm, pentru acest exercițiu de interacțiune cu orașul, cu strada prin muzică și dans!

Chișinău, str. Chișinău,
Intrarea liberă