Lara Fabian la Chișinău

PreviewImage

Pe 19 aprilie 2024, Palatul Național "Nicolae Sulac" așteaptă cu nerăbdare concertul mult așteptat al artistei Lara Fabian, în cadrul turneului său "Je t'aime". Acest eveniment va fi o adevărată sărbătoare muzicală pentru fanii artiste.


Lara Fabian
este o cântăreață cunoscută și talentată cu un registru vocal bogat și o voce deosebită. Melodiile sale emoționante și adânci au reușit să cucerească inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Concertul "Je t'aime" va fi o adevărată poveste muzicală, plină de pasiune, energie și momente de neuitat.

Pe scenă, Lara își va prezenta fanilor ei cele mai bune hituri, precum "Je t'aime", "Love by Grace", "Broken Vow" și multe altele. Concertele ei impresionează întotdeauna prin frumusețea și senzualitatea interpretării. Ea este capabilă să transporte ascultătorii într-o lume a iubirii și a emoțiilor, făcându-i pe fiecare să uite de sine și să se cufunde complet în magia muzicii sale.

Palatul Național "Nicolae Sulac" va fi locul perfect pentru un astfel de eveniment important. Atmosfera sa elegantă și acustica excelentă vor crea un cadru ideal pentru a te bucura de vocea unică a Larei Fabian.

19 апреля 2024 года национальный дворец "Nicolae Sulac" с нетерпением ожидает долгожданный концерт певицы Лары Фабиан в рамках ее тура "Je t'aime". Это событие станет особенным музыкальным праздником для поклонников талантливой артистки.
Concertul cântăreței Lara Fabian, în cadrul turneului "Je t'aime", este o oportunitate de a te scufunda în lumea unei muzici frumoase, interpretată cu dragoste și pasiune. Este un eveniment care va lăsa impresii de neuitat și va oferi ascultătorilor momente cutremurătoare. Pornim împreună într-o călătorie muzicală minunată alături de Lara Fabian și bucurându-ne de creația ei magică.

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+373 228 96 499
700 - 2800 MDL