MINECRAFT VS Brawl STARS Ro

PreviewImage

Pe 16 decembrie 2023 începând cu orele 15:00 la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău va avea loc un super show magic „Brawl Stars vs Minecraft” deja în Moldova - divertisment fascinant pentru spectatorii mici și părinții lor!

Aceasta este o premieră mare, plină de impresii și aventuri, care îi așteaptă pe toți cei care sunt dornici să se cufunde în lumile uimitoare a jocurilor de cult pe calculator.

Vă asigurăm o experiență interactivă unică în care copiii pe lângă faptul că își pot admira personajele preferate, se pot juca live și călători cu acestea prin timp și spațiu.

Intriga spectacolului e una uluitoare! Sinistrul robot Boss își propune să preia Universul Brawl Stars. Dar eroii de încredere într-o luptă epică vor apela la prieteni tineri și extraordinari pentru ajutor. Și numai noblețea și prietenia pot învinge răul.

Acum pregătiți-vă pentru valul de emoții și impresii care te așteaptă:

  • Veți vedea un show spectaculos și modern creat pe baza celor mai populare jocuri pe calculator. Vă veți regăsi în centrul acțiunii și veți deveni adevărați eroi!
  • O mulțime de jocuri interesante la care veți putea participa activ împreună cu publicul. O adevărată imersiune în lumea aventurii!
  • O oportunitate unică de a-i întâlni și de a-i cunoaște personal pe eroi. Veți putea conacta cu ei, face poze și chiar să obțineți un autograf!
  • 5+

Show-ul „Brawl Stars vs. Minecraft” a atras deja mii de telespectatori entuziasmați din toată Europa.

  • Atenție! Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.
  • De la 5 ani, pentru copii este nevoie să fie procurat bilet de acces.
Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
+373 22 896 499
Sold out!!!