ABBORN - ULTIMATE ABBA CLASSIC SHOW

PreviewImage

Pe data de 17 noiembrie, ora 19:00, la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" va avea loc concertul: ABBORN - ULTIMATE ABBA CLASSIC SHOW

De mai bine de 20 de ani, ABBORN a devenit una dintre cele mai de succes trupe de tribut ABBA din Europa, având peste 5000 de concerte și câștigând respectul fanilor și criticilor deopotrivă. În toamna anului 2009, trupa a câștigat premiul "Cele mai bune tributuri ABBA!" în cadrul emisiunii de televiziune franceze FT1, cu peste 70 de milioane de telespectatori. Trupa a împărțit scena cu mari artiști precum Thomas Anders, Otawan, DJ Bobo, Boney M, Jason Donovan, Ace of Base și alții. Au susținut peste 500 de concerte în mai mult de 65 de țări, atrăgând peste 5 milioane de spectatori.

Cvartetul de bază este completat de basist și toboșar, ceea ce face ca trupa să cânte fără înregistrări de acompaniament, fiind o producție complet live. Șase persoane cântând pe scenă, o interpretare vocală completă, coregrafie perfectă în costume autentice vor crea o impresie și mai puternică a concertului.

Aceștia au recreat magia concertelor ABBA în întreaga Europă, în Spania, Insulele Canare, Republica Cehă, Ungaria, Estonia, Franța, Țările de Jos, Belgia, Slovenia, Portugalia, Senegal și în întreaga lume. Mai mult de jumătate de milion de spectatori la peste două mii de concerte au savurat atmosfera unică a producției lor. Fiind cunoscut ca un spectacol mondial de succes, acesta vă va purta într-o călătorie minunată și magică spre trecut.

*Biletele în valoare de 1000 lei includ un pachet special cu o degustare excepțională de vinuri și șampanii, împreună cu o sesiune foto exclusivă alături de interpreții de la ABBORN.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
+37322896499
150 - 1000 MDL

Evenimente similare