Concert Crista & Catalina Cara FIC 2023

PreviewImage

În cea de a 2-a zi a verii, vino să auzi 2 voci melodioase și puternice, care vor duce numele Moldovei departe în lume: Cătălina Cara și Crista!

Deși au reușit deja să cânte pe scene mari și mici, ambele proiecte sunt rezidente în hub-ul muzical de la Artcor, iar în ziua de a 2-a din Festivalul Industriilor Creative 2023 ne așteaptă pentru ca să ne cânte și să ne încânte cu vocea și prezența lor.

Dacă vrei să întâlnești vara cu un concert indie-pop, cu oameni calzi și zâmbete largi, vino în 2 iunie la Artcor. Concertul va avea loc afară, în curte.

Crista

Crista este o artistă indie din Republica Moldova a cărei muzică este adânc înrădăcinată în natură. Conexiunea ei cu natura îi aduce inspirație și alimentează sunetul ei emoțional. Urmează să-și lanseze albumul de debut „Oameni Noi” în 2023, care explorează complexitățile experienței umane. Muzica ei îi duce pe ascultători într-o călătorie de transformare, acceptare și autovindecare, navigând în lumina și întunericul din noi toți.

Prin muzica sa, Crista exprimă cele mai profunde emoții ale sufletului, aducând ascultătorilor pace, echilibru, armonie, compasiune și iubire. Muzica ei ne amintește că dragostea este prezentă în orice, invitând ascultătorii să se conecteze cu propriul lor adevăr interior și cu lumea din jurul lor.

Catalina Cara

Interpreta indie/dream pop, Catalina Cara, este un artist intuitiv, cu un sens al inocenței captivant și cu o veșnică dragoste pentru expresie. 


Din pasiunea pentru exprimarea autentică, Catalina își dorește ca muzica ei să fie o oglindă a fiecărui moment al evoluției sale. Este complet devotată procesului creativ, majoritatea pieselor sunt scrise de ea, fiind implicată și prezentă inclusiv la producția pieselor. Pentru producție lucrează împreună cu una dintre cele mai bune echipe din România, Yin Creatif (formulă din spatele succesului bandului Golan).


EP-ul ei de debut are un sound soft indie-pop și a fost creat literalmente în mijlocul pădurii, la o oră de București, unde este studioul Yin Creatif. Piesele îi dau ascultătorului șansa să navigheze liber prin emoții profunde și stări de visare în drumul spre sentimentul de eliberare pe care îl aduce dragostea. 


De asemenea, muzica Catalinei a fost inclusă în peste 4000 de playlisturi internaționale pe Spotify la fel ca și multe difuzări radio peste tot în lume și a avut concerte la cele mai importante festivaluri din România ca Electric Castle, Summerwell, Analogue, Romanian Creative Week și multe altele.

  • Această activitate este realizată în cadrul Festivalului Industriilor Creative 2023, organizat de Centrul Industriilor Creative Artcor cu susținerea Fundației Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.
Chișinău, str. 31 August 1989, 137
+373 228 96 499
150 MDL