Fuego la Nisporeni. (19:00)

PreviewImage

Pe data de 1 aprilie 2023, începând cu ora 19:00, la Cinematograful Luceafărul din Nisporeni, va avea loc concertul lui Fuego - ”Strânge-mă-n brațe”.

Artistul inimilor, Paul Surugiu-Fuego, își invită publicul romantic și dornic de energie pozitivă la ... concert! ”Strânge-mă-n brațe” este propunerea sa pentru această primăvară, un spectacol în care veți asculta muzică și poezie, în care veți avea parte și de premiere și de multe cântece mai vechi, necântate, dar și de celebrele sale șlagăre, care l-au consacrat.

Vedeta TVR 2 va fi acompaniată de band-ul său și vine cu o stare perfectă pentru anul acesta, celebrând primăvara, femeia și puterea cuvântului. Un spectacol live, în care veți trece prin multe stări, cântând împreună și având posibilitatea de a asculta cântecele pe care sigur le iubiți și le îndrăgiți.

Cântece precum ”Strânge-mă-n brațe”, ”Sărut femeie, mâna ta”, ”Dar eu continui să te iubesc”, ”Ce bine a fost!”, ”Să readucem dragostea”, ”Ce seară minunată”, ”Noroc”, ”Toată lumea dansează”, ”Eu nu te-ntreb” sau ”Iubirea înflorește primăvara” vor răsuna în sala de concerte și vor reuși să vă facă o seară perfectă.

Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reușește, de aproape 30 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean.

Nisporeni, ,
+37322896499
299 Lei