Irina Rimes - ACASA

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

Pe data de 9 martie, începând cu ora 18:00, la Palatul Național "Nicolae Sulac" din Chișinău va avea loc concertul Irinei Rimes- ACASA. 

Vântul și valul de dor aduc din nou la Chișinău una dintre cele mai îndrăgite artiste originare din Moldova, Irina Rimes.

Turneul ACASĂ este despre ambele lumi si este despre mai multe case. Este despre cum fanii au devenit o parte importanta din casa Irinei Rimes si despre cum ea poate construi un ACASĂ oriunde isi are muzica si ii este si publicul.

Irina Rimes este o cântăreață din Republica Moldova. Ea este cunoscută pentru hit-urile sale pop, inclusiv "Visele" și "Cine ești tu?" și a câștigat multiple premii muzicale în Europa de Est.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+37322896499
400 - 950 Lei