Би-2 la Chișinău

PreviewImage

Би-2 concert la Chisinau Arena pe data de 10 martie, bilete online pe afisha.md 

Open doors 17:00

Turneul mondial B-2 în susținerea noului album "Алиллуйя" începe la Chișinău pe 10 martie 2023! Concertul va avea loc în complexul Chișinău Arena.

Special pentru fanii lor, muzicienii pregătesc cel mai spectaculos show din istoria trupei, cu efecte speciale și efecte pirotehnice, caracteristice celor de la B-2.

Primii care vor vedea noul program vor fi spectatorii din Chișinău. Vânzarea biletelor la concertul "Bi-2" va începe 30 ianuarie. Biletele presale vor fi valabile până pe 14 februarie, pentru a da tuturor timp să facă cadouri celor dragi până la Sfântul Valentin.

Planul sălii a fost format pe baza opiniei spectatorilor, care au fost prezenți la inaugurarea Chișinău Arena - astfel, numărul intrărilor în parter va fi dublat, iar zona VIP LOUNGE va deveni mai mică și va fi organizată pe mai multe nivele.

Concertul trupei "B-2" de la Chișinău din 10 martie va include un program de concert, care va fi, de fapt, o ecranizare a albumului "Аллилуйя". Componenta vizuală este dezvoltată împreună cu regizorul Max Shishkin, care a filmat videoclipurile pentru 7 piese de pe acest album.

Pe lângă piesele noi, publicul va putea asculta și hituri ale trupei B-2, printre care «Молитва», «Скользкие улицы», «Моя любовь», «Варвара», «Мой рок-н-ролл», «Серебро», «Полковнику никто не пишет» și alte piese, pe care publicul le cântă cu bucurie de ani de zile.

Noul album, "Аллилуйя", care dă numele turneului, este un portal între două lumi - epoca pandemiei COVID-19 și anul 2022, un punct de cotitură pentru omenire. "Аллилуйя" cuprinde 10 piese care, alături de un sentiment de durere și teamă de necunoscut, sunt pline de dorința muzicienilor de a rămâne fideli idealurilor lor. Iubirea, demnitatea, libertatea și speranța sunt cele care ne mențin pe linia de plutire într-o lume turbulentă, aflată în pragul dezastrului.

Haideți să "potrivim inimi și să spargem voci" împreună - pe 10 martie 2023, la Chișinău Arena!

  • 6+ vârstă 

IMPORTANT: pentru a asigura siguranța sănătății, recomandarea accesului la în zonele FAN şi MAIN este de la 14 ani și peste. Agenții de pază nu vor lăsa copiii, chiar însoțiți de adulți, în zone în care se așteaptă mulțimi de spectatori. Biletul nu va fi un argument.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+37322896499