FEA Championship FULL DRIVE

PreviewImage

Primele bilete pentru turneul FEA CHAMPIONSHIP FULL DRIVE sunt deja în vânzare!!!

Dragi fani și suporteri ai artelor marțiale, primele bilete pentru turneul FEA CHAMPIONSHIP FULL DRIVE sunt deja în vânzare.

Grăbiți-vă și obțineți cele mai bune locuri la cel mai bun preț, pentru cel mai așteptat turneu al anului, FEA CHAMPIONSHIP FULL DRIVE!!! 17 decembrie, CIORESCU FUTSAL ARENA, început- ora 17:00!!!

Drept cap de afiș, vom vedea lupta de titlu la categoria de până la 95 kg, în care Alexandru Burduja își va apăra centura în fața lui Mladen Kujundzic.

Atenție! Acest eveniment este orientat pentru un public cu vârsta de peste 12+ ani. 

Vom vedea și lupta de titlu din divizia feminină STRAWWEIGHT,  precum și turneul piramidal din 4 persoane la categoria până la 65 kg!!! Și multe alte super lupte, unde cei mai buni luptători ai lumii își vor demonstra măiestria!!!

Nu ratați șansa de a urmări și susține  luptătorii voștri preferați!!!

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Ciorescu, ,
+37322896499
390 - 700 Lei