Nino Katamadze & Insight

PreviewImage

Pe 21 decembrie, la Teatrul de Operă și Balet, pentru prima dată pe o scenă mare din Moldova, va concerta Nino Katamadze și trupa Insight!

Nino Katamadze este mândria Georgiei, unul dintre cei mai emoționanți cântăreți de jazz din muzica mondială. Această cântăreață georgiană, cu abilități vocale extraordinare, cântă în fața unor mulțimi sold-out în întreaga lume.

Cântăreața, care interpretează un amestec de jazz, blues, rock, muzică psihedelică și world music, a fost rapid aclamată în întreaga lume datorită vocii sale și "dialogului muzical" cu instrumentiștii remarcabili ai grupului Insight, printre care Gocha Kacheishvili (chitară), Ucha Gugunava (chitară bas) și Alexander Japaridze (tobe).

Nino Katamadze este recomandat "nu pentru a înțelege, ci pentru a lua, și în doze mari, ca un profilactic împotriva singurătății, un panaceu împotriva stresului, o poțiune împotriva agresivității și o injecție împotriva scepticismului". Concertele Nino & Insight sunt un eveniment cultural vibrant, iar de data aceasta va fi cu siguranță plin de surprize.

Nino Katamadze & INSIGHT este o muzică sofisticată, inteligentă, ieșită din comun. Este vorba de performanțe de înaltă calitate și oneste în mod constant.

Nino Katamadze este laureat a numeroase premii internaționale, autorul unor coloane sonore pentru filme celebre și autorul a 6 albume: Nino Katamadze & Insight (2003), reeditat ca Black (2006), Ordinary Day (2004), reeditat ca White (2006), Blue (2008), Red (2010), Green (2011), Yellow (2016).

Nino este acum unul dintre foarte puținii interpreți cu o inventivitate muzicală imprevizibilă. Ea urcă pe scenă, iar publicul se ridică în picioare. Ea este inconfundabil de recunoscut de la prima notă.

Nino cântă în georgiană, dar dialectul ei principal este muzica. Cântă de parcă ți-ar citi gândurile și îți răspunde în limba ei proprie. "Singura limbă universală pe care toată lumea o înțelege și care nu are nevoie de traducere este creativitatea. - Spune Katamadze - Este înțeles și acceptat de toată lumea și vă ajută să vă apropiați mai mult."

Muzica Nino & Insight nu este doar muzică, este întreaga lume, iar pentru a înțelege acest lucru, veniți în această iarnă, pe 21 decembrie, să vă bucurați de soarele georgian la Teatrul de Operă și Balet, în timp ce Nino Katamadze & Insight vor împărtăși cu publicul moldovean puterea unificatoare a creației.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
+37322896499
500 - 1700 Lei