Concert Irina Rimes

PreviewImage

Pe data de 9 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Palatul Național "Nicolae Sulac" din Chișinău va avea loc concertul Irinei Rimes

Vântul și valul de dor aduc din nou la Chișinău una dintre cele mai îndrăgite artiste originare din Moldova, Irina Rimes.  În concertul său solo, ea urmează să pășească pe scena de la Palatul Național “Nicolae Sulac” cu piesele care au marcat parcursul ei de-a lungul timpului. „Octombrie roșu” , „Piesa noastră”, „Iubirea noastră mută”, „Cosmos”,  sau „Acasă” sunt doar câteva din hit-urile din cadrul evenimentului candid în care artista ne invită în lumea sa. 

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul prin piesa "Visele", în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio din mai multe tari. Până în prezent, au urmat hituri precum "Ce s-a întâmplat cu noi", "Bolnavi amândoi" și „Nu știi tu să fii bărbat”, patru albume , fiecare prezentând un concept nou.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+37322896499
400 - 1400 Lei