Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Deeper Harmonies

PreviewImage

DEEPER HARMONIES își face lansarea în această toamnă pe 3 Septembrie la terasa Digital Park, unde își va prezenta sound-ul și artiștii, punând în evidență partea mai profundă a muzicii electronice, cu accent pe atmosfera, emoții și armonii muzicale nedescoperite. Vei putea dansa sub genuri muzicale precum melodic house, deep house și melodic techno.

DEEPER HARMONIES face parte din Find Your Harmony, casă de discuri fondată de Andrew Rayel în 2017, având succes internațional și suport din partea mai multor DJ de top.

Lineup-ul îi va include pe Kamaji aka. Eugen Boico (este un proiect în afară oricărui gen și care nu se limitează la anumite condiții. Dacă să vorbim per general, atunci îl putem caracteriza ca ”un amestec eclectic de elemente soulful house, techno și bass” , cu piese lansate la Armada Music), Lanvary (progressive house, melodic house & techno, cu piese lansate sub label-uri precum Proton Music, Particles și Visceral), Markus Lawyer (activează ca producător și  DJ din 2008, evoluând într-o varietate de stiluri de la House classic la Melodic Techno) și Vassmo (progressive, deep house: rezident Find Your Harmony) 

Vom avea un secret guest (cu renume mondial) care va fi anunțat în ultima săptămână.

Eveniment 18+

BILETE:

  • Până pe 27 august - 200 lei
  • Până pe 3 septembrie - 250 lei
  • În ziua evenimentului - 300 lei

REGULAMENT DE ACCES:
Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Participanții la eveniment trebuie să dețină un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul în incinta evenimentului. Un bilet conferă acces pentru o singură persoană.

Chișinău, str. Mihai Viteazul, 15
+37322896499
250 Lei