Maksim Galkin - Concert Solo

PreviewImage

Pe data de 13 octombrie, la Palatul Național "Nicolae Sulac" din capitală, va avea loc concertul renumitului umorist - Maksim Galkin.

Magia pe care acesta o lasă în sălile care evoluează este de nedescris: de zeci de ani, oamenii din toată lumea rămân fascinați de creația acestuia: muzică, showbiz, televiziune, umorist - toate acestea, adunate într-un tot întreg vă vor garanta o seară petrecută perfect alături de cei dragi.

Carismatic și mereu actual - calitățile de bază ale lui Maksim Galkin care lasă farmecul în urma fiecărui său concert. Umorul său este cu adevărat hazliu - fapt demonstrat de experiența multianuală a artistului. Oricine cunoaște cât de puțin din creația sa - fie din emisiunile televizate, fie din muzica sa, fie din alte acțiuni diverse ale sale.


Concertul lui Maksim Galkin la Chișinău promite a fi unul de amploare - unul care va uimi pe fiecare prin emoțiile lăsate în urma acestuia - emoții unice, amprenta cărora va rămâne pe mult timp în memoria fiecărui spectator datorită faptului că talentul lui Maksim Galkin niciodată nu iese din modă și nu își pierde actualitatea de zeci de ani încoace.

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
SOLD OUT!