XCHO - concert la Chișinău

PreviewImage

XCHO - cunoscutul cântăreț va evolua pe 10 iulie la Chișinău, începând cu ora 20:00 la Fanconi Riviera.

Xcho este autorul unor hituri senzaționale precum «Вороны», Memories, «Гангстер» și lansarea «Ты и Я», care a cucerit primele locuri în topurile muzicale. Artistul va face o prezentare a tuturor hiturilor și a noilor lansări! Vă așteptăm la concert!

Atenție! Evenimentul este orientat pentru publicul cu vârsta de 12+

Organizator:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha Event SRL activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Chișinău, str. Ghidighici, 5
+37322896499
200 - 400 Lei