Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Privé Fashion Events

PreviewImage

Capitala noastră merită un eveniment de anvergură, după o pauză sesizabilă și deficit de show-uri de modă.  
Organizatoarele Privé Fashion Events anunță cu mult entuziasm lansarea primului eveniment Hybrid din Moldova, care va avea loc pe data de 8 Septembrie în locația Digital Park. Proiectul are de fiecare dată o abordare artistică și creativă care îi justifică titlul de cel mai nonconformist proiect fashion din Moldova.

Totodată, poți fi prezent virtual la fashion show din orice colț al lumii, cumpărând un bilet pentru varianta online a evenimentului.

Vei avea acces atât la transmisiunea live a show-ului de modă Privé, cât și la varianta înregistrată timp de 10 zile. 


Show-ul urmează a fi difuzat aici 
Preț bilet virtual: 145 lei (7 euro) 

Conceptul evenimentului pentru ediția Autumn/Winter a celui mai controversat show de modă din Moldova vine să uimească prin :
- detalii care pornesc de la dinamica industrială și era digitală, al vitezei care pulverizează formele, exprimând o emancipare față de percepțiile învechite;
- mixajul între Papier Mâché Art și Pop Art
- un contrast al prezenței online și offline.


La eveniment va fi expusă opera de artă ,,Quiet Storm” semnată de tânăra și talentata artistă Alexandra Petraș, în valoare de 10 000 euro. Totodată, în premieră, autorul colecției ,,Loving Bulgakov”, pictorul Alex Gurschii, creațiile căruia au fost apreciate de artistul rus Filip Kirkorov, actorii Konstantin Habenskii și Alexandr Petrov, special pentru eveniment va crea o expoziție de ținute extravagante pictate manual în stil Pop Art.

Brandurile participante:

Irene Vitali: Brandul Irene Vitali epatează cu un stil minimalist, având în același timp construcții și detalii excentrice.

Viggo by Cătălin Botezatu: Viggo by Cătălin Botezatu este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeași măsură, emoție, plăcere, dorință și extaz.


FortunaSisters: Finisări ideale, linii simple, curate, țesuturi delicate, siluete sculpturale și mult rafinament - toate acestea se regăsesc în noua colecție “Bridal” 2022 a brandului “FortunaSisters”.


VITTA PRIVÉ: Sinonim al luxului și senzualității, showroom-ul VITTA PRIVÉ este un adevărat challenge pentru femeia fără inhibiții, provocatoare și sexy.


DORÍS: Ne place sa fim mai diferiți și speciali, fiind un brand începător, alegem cu grijă stofele și acordăm atenție deosebită detaliilor și calității.


Mia Bella: O perfecționistă desăvârșită, mereu determinată și echilibrată, fondatoarea brandului Mia Bella, Alina Cebotari crează ținute elegante pentru femeia modernă și emancipată.


Șotropa: Culoare, construcții curajoase și texturi extravagante inspiră creatoarea brandului Șotropa să experimenteze cu ținute chic, care anticipează trendurile în dezvoltare.


Frangipani: Frangipani este brandul inspirat din natură și dedicat femeilor. De aici provine numele brandului, aici se unesc oamenii, care sustin aceleasi idealuri estetice și au valori comune, bazate pe stil unic,  țesături durabile și regenerate pentru a ne proteja mama natură - cea mai creativă forță existențială.


Florentino Delure: Florentino Delure este un brand premium ce crează ținute pentru bărbați și dame utilizând țesături din Italia și Anglia.


Mimaussy: A invoca MIMAUSSY înseamnă a apela la puterea sa magică, la secretele sale: eleganță, atemporalitate, magnetism si lux.


2Coat by Tovstenco Olga: Armonia dintre noile tehnologii, sortimentul clasic și consumul rațional al noilor trenduri sunt cu desăvârșire ADN-ul brandului 2Coat by Tovstenco Olga.


Sofi&Co: Sofi&Co a reușit să identifice o formulă unică dintre stil, preț și calitate, care să satisfacă cerințele femeilor pasionate de modă.


LOVE&PASSION LENJERIE: Love&Passion este mai mult decât un brand, este dragostea pentru linii dantelate, ce îți învăluie corpul cu feminitate și unicitate.


Lana Furs: LANA FURS este un show-room specializat în comercializarea pieselor vestimentare din blană, mantouri și articole din piele de cea mai înaltă calitate.

Chișinău, str. Mihai Viteazul, 15
+37378403403 | +37376095999
145 - 520 Lei