Andrew Rayel presents Find Your Harmony

PreviewImage

Pe 24 Mai, la PORT MALL va avea loc un eveniment excepțional, având ca punct culminant evoluția extraordinarului DJ și producător apreciat în toată lumea Andrew Rayel, care va aduce un show de neuitat marca Find Your Harmony.

Cu o carieră ce îl poartă prin cele mai prestigioase festivaluri ale lumii, cum ar fi Tomorrowland, Electric Daisy Carnival din Las Vegas sau Ultra Music Festival, Andrew Rayel aduce cu el un vibe unic și o energie pură, ce au transformat fiecare apariție a sa într-un moment memorabil pentru iubitorii muzicii electronice.

Invitați speciali:

Ruben De Ronde: Cu o carieră bogată în care a cucerit inimile publicului la nivel mondial, Ruben aduce sunetele sale captivante din studio direct pe scena evenimentelor, fie că este vorba de transmisiuni live, festivaluri sau turnee globale precum cele de la A State Of Trance alături de Armin van Buuren.

Nifra: Fiind o adevărată ambasadoare a femeilor din întreaga lume în muzica electronică, pasiunea ei pentru muzică este incontestabilă, iar intensitatea sa este greu de egalat. Devotamentul ei față de muzică a început încă din adolescență, iar de atunci muzica electronică a devenit o parte indispensabilă din viața ei, făcând-o una dintre cele mai solicitate DJ alături de nume precum Tiesto și Armin van Buuren, la evenimente de marcă precum Tomorrowland, Beyond Wonderland, A State Of Trance, etc.

  • Eveniment 18+
  • REGULAMENT DE ACCES:
  • Open Doors 18:00

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Participanții la eveniment trebuie să dețină un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul în incinta evenimentului. Un bilet conferă acces pentru o singură persoană.

Chișinău, str. Mihail Sadoveanu 42/6,
+373 22 896 499
400 MDL