Leonid Parfyonov. CURÂND ȘI ÎNTOTDEAUNA

PreviewImage

Chișinău, 18 mai 2024 la Palatul Republicii va avea loc evenimentul: Leonid Parfyonov. CURÂND ȘI ÎNTOTDEAUNA.

Cunoscutul jurnalist și prezentator de televiziune Leonid Parfyonov va prezenta volumul "Намедни. Наша эра. 1961-1970" și o carte complet nouă "Намедни. Наша эра. 2016-2020". Autorul consideră anii '60 ai imperiului sovietic drept cheie. El evidențiază 348 de fenomene - sociale, culturale, de viață cotidiană - și arată cum evenimentele de astăzi moștenesc în mare măsură deciziile luate acum șaizeci de ani.

A doua carte este despre a doua jumătate relativ liniștită a anilor 2010. "Денег нет, но вы держитесь", "Дудь", car-sharing, coronavirus, PokemonGo, "Петров с Бошировым", Golunov, "Грета Тунберг" și alte evenimente, oameni, fenomene care au definit stilul de viață. Lucruri fără de care nu ne putem imagina. Mai dificil este să le înțelegem.

Leonid Parfyonov va prezenta și alte proiecte ale sale: filme recente și serialul "Намедни, pe care a reușit să-l continue acum, în condițiile relocării, pe YouTube. Leonid va răspunde întrebărilor spectatorilor și, la sfârșitul întâlnirii, va ține o sesiune de autografe cu semnătura volumelor "Намедни".

Parfyonov face parte din constelația de personalități strălucitoare care au creat jurnalismul de televiziune în anii '90 ai secolului trecut. Persoanele mai în vârstă îl amintesc din epoca de aur a NTV-ului, în timp ce tinerii se abonează la canalul său de YouTube "Parfyonov", unde continuă să tragă paralele între epoci și să cucerească publicul cu înțelepciunea și amplitudinea perspectivei sale asupra lumii.

Cumpără bilet
Chișinău, str. Maria Cebotari, 16
18 Mai - 19:00
+373 22 896 499
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
384
lei
576
lei
768
lei
960
lei
1151
lei
1343
lei
Indisponibil

undefined lei

lei

SOLD OUT

Nici un loc selectat
0 bilete
0 l.