Masina timpului

PreviewImage

Muzica care încetinește trecerea timpului: irepetabila „Машина времени” își sărbătorește jumătate de secol într-un turneu remarcabil!

Trupa "Машина времени", în componența sa optimă, a fost întotdeauna solicitatată de spiritul epocii, fiind actuală în toate timpurile!

Ne așteaptă melodii incomparabile - imnuri de viață subtile, inteligente și în același timp ușor de perceput, care au crescut mai mult de o generație și continuă să ne inspire și acum, chemându-ne să trăim cu înțelepciune și să nu cedem fricii de ceva sau cineva:

  • “Поворо”
  • “Марионетки”
  • “За тех кто в море”
  • “Однажды мир прогнётся под нас”.

Acum o jumătate de secol, „Машина времениi” a înalțat rock-ul în limba rusă, iar astăzi muzica libertății continuă să sune. Acești artiști talentați adună săli pline, adunând oameni care își împărtășesc punctele de vedere și valorile - oameni care prețuiesc libertatea, sinceritatea și autenticitatea.

Trupa continuă să facă turnee extinse, susținând concerte în toată lumea, iar popularitatea sa nu a scăzut, menținând aceeași fervoare ca acum mulți ani. Și timp de o jumătate de secol, conducerea procesului de creație a rămas în mâinile aceluiași muzician incomparabil - Andrei Makarevich.

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+373 22 896 499
600 - 1300 MDL