Golden Disco Hits

PreviewImage

O furtună de culori și sunete își face loc în Chișinău! Solar Wind te invită la GOLDEN DISCO HITS, un eveniment spectaculos care va da viață amintirilor, aducând înapoi strălucirea și hiturile anilor '80-’90.

Te așteptăm la Arena Chișinău pe 23 martie 2024 pentru o călătorie muzicală în timp, într-un univers al dansului și al energiei pure.

Ești gata să dansezi alături de Pupo, In-Grid, CC Catch și Celentano (Tribute Show de Adolfo Sebastian)? PUPO, legendarii stăpâni ai italo disco-ului, vor încânta publicul cu hituri care au marcat o epocă întreagă, readucându-ne emoțiile fervente ale iubirii adolescenților din anii '80. Ei sunt promisiunea unei serate pline de nostalgie și bucurie.

IN-GRID, regina eurodance-ului, va încânta inimile cu vocea sa fermecătoare și ritmurile care au făcut-o celebră în întreaga lume. Cu hit-uri precum "Tu Es Foutu" și "Mama Mia," ea va transforma Arena Chișinău într-un imens ring de dans.

CC CATCH, încă o prezență remarcabilă a anilor '80, va aduce pe scenă o doză de glamour și energie cu hit-uri precum "Strangers by Night" și "I Can Lose My Heart Tonight." Un spectacol plin de farmec și eleganță te așteaptă.

CELENTANO
(Tribute Show by Adolfo Sebastian), maestrul interpretării lui Adriano Celentano, va da viață atmosferei autentice a anilor '80 cu replici și mișcări care te vor transporta direct în acea epocă. O interpretare remarcabilă și plină de pasiune care va aduce un zâmbet pe fețele nostalgice ale publicului.

GOLDEN DISCO HITS nu este doar un concert, ci și primul eveniment de lansare al proiectului nostru inovator, SolarWind. În cadrul acestui concept revoluționar, aducem muzica și energie într-un nou context, alimentând evenimentul cu energie regenerabilă.

Cu ajutorul partenerilor noștri strategici, transformăm magia muzicii într-o experiență sustenabilă. Asigură-ți locul la acest show incendiar. Atmosfera inconfundabilă a anilor '80-’90 în ritm cu Pupo, In-Grid, CC Catch și Celentano (Tribute Show de Adolfo Sebastian) te vor lăsa cu cele mai cool emoții pe muuult timp înainte.

Și nu uita, chiar tu poți fi martorul primului show revoluționar, alimentat cu energie regenerabilă, în Republica Moldova.

SolarWind - Când muzica întâlnește soarele.

  • doors open 17:00 
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+373 22 896 499
500 -1100 MDL