The Motans la Chișinău

PreviewImage

The Motans revine la Chișinău cu un concert ca un poem la nesfârșit pe 27 ianuarie 2024!

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști originari din Moldova, The Motans, revine cu un eveniment solo la Chișinău. Cu peste 700 de milioane de stream-uri pe toate platformele, sute de concerte și 3 albume lansate, The Motans este unul dintre cei mai de succes artiști din România și Moldova. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii vorbitori de limba română de pretutindeni, motiv pentru care de la apariția sa a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști aproape cu fiecare lansare.

Printre cele mai cunoscute lansări se numără „Supererou", „Versus", „Tare” o colaborare cu INNA, dar și „În golul tău", una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți ar fi vrut să o scrie. Alte piese îndrăgite ale artistului includ o colaborare cu Irina Rimeș, „POEM”, „Weekend” cu DELIA, dar și multe alte track-uri ce au servite drept coloană sonoră pentru multe momente din viața fanilor. Hituri precum “Înainte să ne fi născut”, “Weekend”, “August”, “Versus” sau “Jackpot “ au ajuns în fruntea topurilor de radio, dar și a celor digitale, iar acum urmează să se audă live în fața fanilor din Europa.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

  • 27 ianuarie 2024, ora: 19:00
  • Palatul Național „Nicolae Sulac”

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+373 22 896 499
400 - 1000 MDL