Irina Rimes la Chișinău

PreviewImage

Pe data de 14 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc concertul Irinei Rimes.

După un triumf la Chișinău, una dintre cele mai iubite artiste născute în Moldova, Irina Rimes, se întoarce cu spectacol solo extraordinar. Ea urmează să pășească pe scena de la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” cu piesele care au marcat parcursul ei de-a lungul timpului. „Octombrie roșu” , „Piesa noastră”, „Iubirea noastră mută”, „Cosmos”, sau „Acasă” sunt doar câteva din hit-urile din cadrul evenimentului candid în care artista ne invită în lumea sa


Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul prin piesa „Visele", în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio din mai multe tari. Până în prezent, au urmat hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi", „Bolnavi amândoi" și „Nu știi tu să fii bărbat”, patru albume, fiecare prezentând un concept nou.

  • Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor. 
  • Pentru copii cu vârsta mai mare de 7 ani, trebuie achiziționat bilet de acces la eveniment! 

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
SOLD OUT!