Сплин la Arena Chișinău

PreviewImage

Сплин la Arena Chișinău

Una dintre cele mai populare trupe rock „Сплин” își va începe turneul mondial de toamnă cu un spectacol la Chișinău. Concertul va fi un cadou de Hramul Orașului și va avea loc pe 14 octombrie la complexul Arena Chișinău.


„Сплин” va sărbători anul viitor cea de-a 30-a aniversare. Textele filozofice cu elemente de reflecție și stilul unic al trupei sunt cele care s-au îndrăgostit de la bun început de numeroasa armată de fani.


„Сплин” nu se sfiește deloc să facă riff-uri, să flirteze cu grunge și tot nu refuză baladele pe care publicul le cântă alături de muzicieni de la prima până la ultima notă.

«Выхода нет», «Мое сердце», «Орбит без сахара», «Романс», «Танцуй!», «Дочь самурая», «Храм», «Линия жизни» – orice fan al muzicii rock știe aceste melodii.


În Arena Chișinău „Сплин” își vor cânta hiturile și, bineînțeles, piese noi.


Nu ratați șansa de a împărtăși emoții de neuitat în compania trupei voastre preferate, care vine extrem de rar în Moldova.


Biletele – de la 400 la 1200 lei, sunt puse în vânzare din 14 septembrie. Prețurile vor crește pe măsură ce se apropie data evenimentului.


Open Doors – 19:00


La concertul «Сплин» aveți posibilitatea să rezervați zona lounge corporativ.

Această zonă poate găzdui până la 50 de persoane. O seară la concert va deveni mai confortabilă cu locurile personale în zone moi și prezența unui bar propriu.


Lounge corporativ poate fi cumpărat de un singur client.


Pentru organizarea acestui spațiu, achiziția acestei zone, vă rugăm să contactați afisha@afisha.md.

  • Partener: StarNet
  • Food court: Andy’s
  • Parteneri media: Radio Roks, Jurnal TV


Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+373 228 96 499
400-1200 MDL