Rock Sympho Show 2023

PreviewImage

Pe data de 5 decembrie, ora 19:00, la Palatul Național "Nicolae Sulac" va avea loc concertul: Rock Sympho Show 2023

Un val de emoții vibrante, impresionante, o explozie de forță și energie debordantă!Noul spectacol muzical ROCK SYMPHO SHOW 2023 - hiturile iconice rock din secolele 20 și 21 reinterpretate prin inovația orchestrei crossover - PRIME ORCHESTRA!

Rock Sympho Show 2023 oferă 120 de minute de muzică adrenalizantă, oferită de cei 35 de artiști și vocaliști aflați pe scenă! Acesta înseamnă un show proaspăt, cu noi voci, experimente muzicale îndrăznețe și, bineînțeles, piese favorite care au consacrat deja Prime Orchestra.

Atenție!  
Durata evenimentului este de 120 de minute + pauză;
Evenimentul este destinat publicului cu vârsta peste 8 ani (în limita biletului de intrare).

Phenomenul PRIME ORCHESTRA a făcut o intrare strălucitoare pe scena muzicală în 2014, ca parte a valului de calitate nouă în muzica ucraineană. Orchestrele crossover inovatoare și captivante au creat o nișă distinctă și au devenit lideri instantanei în lumea spectacolelor Sympho Show live. Prime Orchestra a transformat hituri globale și coloane sonore într-un aranjament propriu, ambalându-le într-o prezentare impresionantă.


Prezentarea orchestrei este o adevărată demonstrație de eleganță. Jocul fascinant de lumini și efectele speciale încing atmosfera și transportă publicul într-o adevărată frenezie, în timp ce răsună melodii preferate de la THE PRODIGY, NIRVANA, THE BEATLES, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, MR BIG, KISS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, COLDPLAY, EVANESCENCE.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • 8+
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+373 22 896 499
300 - 1000 MDL