Lyapis Trubetskoy la Chișinău

PreviewImage

Lyapis Trubetskoy la Chișinău! Deja pe 27 iulie, la  Teatrul Verde. Open Doors 18:00. Show start 20:00

După ce a oprit concertele în 2014, grupul a revenit pe scena mare, și-a repornit și își mulțumește fanii cu melodiile lor preferate scrise de-a lungul istoriei de treizeci de ani a trupei.

Cântece în limba rusă, ucraineană, belarusă, sunetul lor distinctiv și farmecul scenic al lui Serghei Mikhalok - asta este "Lyapis Trubetskoy".

Regulamentul evenimentului aici

Grupul și liderul său au condamnat complet și neechivoc invazia trupelor ruse în Ucraina, motiv pentru care "Lyapis Trubetskoy" continuă proiectul nostru "voci pentru pace".

"Lyapis Trubetskoy" este o combinație de energie punk, ska și rock real cu texte sociale ascuțite. Ironia este înlocuită de o melancolie profundă, iar concertul are loc cu aceeași respirație. Vă garantăm că nimeni nu va pleca indiferent.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
  • 14+
Chișinău, str. Timiș,
+373 22 896 499
200 - 400 MDL