Beauty BELLE EXPO Training: NUTRIȚIA FRUMUSEȚII

PreviewImage

În cadrul celei mai importante expoziții beauty din Republica Moldova, ce va schimba în totalitate viziunea industriei frumuseții de la noi din țară, va avea loc un training informativ despre rolul obiceiurilor nutriționale în păstrarea energiei, frumuseții și tinereții.

Speaker: Olga Odobescu este un nutriționist calificat, care, de mai bine de 7 ani, dezvoltă programe eficiente de nutriție și psihologie pentru îmbunătățirea calității vieții. Prin schimbarea din interior datorită nutriției conștiente, omul este capabil să primească mai multă energie, să încetinească procesele de îmbătrânire, ba chiar să evite predispunerea la boli incurabile. Olga este convinsă că fiecare om dispune de suficiente resurse pentru a-și soluționa problema, având nevoie doar de un ghidaj corect și un program eficient cu pași clar de urmat – program exclusiv elaborat de Olga Odobescu și verificat în timp. 

Mai multă informație despre Olga Odobescu: 

Training NUTRIȚIA FRUMUSEȚII

La acest seminar veți afla cum sănătatea intestinului și microflora corectă influențează direct aspectul estetic și înfățișarea; despre importanța echilibrului dintre macro și microelemente pentru întreținerea pielii, părului și a unghiilor într-o stare ideală. Veți descoperi cum funcția ficatului și a sistemului limfatic influențează curățarea organismului și, respectiv, aspectul estetic. Despre influența echilibrului hormonal și a nivelului de stres asupra stării pielii și a stării generale de sănătate, precum și despre rolul glandelor suprarenale în întreținerea energiei și a tinereții.

Mai multe detalii despre seminar găsiți pe linkul 

Seminarul se va desfășura în locația inedită YADRO – centrul de evenimente al expoziției Belle Expo. Belle Expo este un important eveniment din industria frumuseții, destinat atât specialiștilor din domeniu, cât și celor pasionați și interesați de estetică și de inovațiile din sfera îngrijirii personale.

Detalii despre expoziție

  • Training STRATEGII ANTI-AGE
  • Data: 13 aprilie 2024
  • Ora: 11:00 – 12:00
  • Prețul: 300 lei 
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
300 MDL
+373 228 96 499