Beauty BELLE EXPO Training: STRATEGII ANTI-AGE

PreviewImage

Pe 14 aprilie 2024, începând cu orele 12:00 la Chișinău Arena va avea loc seminarul STRATEGII ANTI-AGE.

Beauty BELLE EXPO

În cadrul celei mai importante expoziții beauty din Republica Moldova, ce va schimba în totalitate viziunea industriei frumuseții de la noi din țară, va avea loc un training informativ despre strategiile anti-age prin intermediul alimentației sănătoase.

Speaker: Olga Odobescu este un nutriționist calificat, care, de mai bine de 7 ani, dezvoltă programe eficiente de nutriție și psihologie pentru îmbunătățirea calității vieții. Prin schimbarea din interior datorită nutriției conștiente, omul este capabil să primească mai multă energie, să încetinească procesele de îmbătrânire, ba chiar să evite predispunerea la boli incurabile. Olga este convinsă că fiecare om dispune de suficiente resurse pentru a-și soluționa problema, având nevoie doar de un ghidaj corect și un program eficient cu pași clar de urmat – program exclusiv elaborat de Olga Odobescu și verificat în timp. 

Training STRATEGII ANTI-AGE

Un seminar despre strategiile nutriționale anti-age, despre stilul de viață și suplimentele alimentare pentru păstrarea maximal posibilă a tinereții și a energiei.   

Mai multe detalii despre seminar găsiți pe linkul

Seminarul se va desfășura în locația inedită YADRO – centrul de evenimente al expoziției Belle Expo. Belle Expo este un important eveniment din industria frumuseții, destinat atât specialiștilor din domeniu, cât și celor pasionați și interesați de estetică și de inovațiile din sfera îngrijirii personale.

Detalii despre expoziție

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
300 MDL
+373 228 96 499