Lasershow Masterclass by Boldschool / FIC 2023

PreviewImage

Cu focul am fost învățați să nu ne jucăm, în schimb cu lumina avem voie. Asta te invităm să faci pe 2 iunie, în cadrul Masterclass-ului de Lasershow.

Vino să creezi un adevărat spectacol de lumini, cu lasere scenice profesionale. Tony Tampei, CTO Riift Studio, te va învăța cum să programezi un laser, fără să ai nevoie de experiență anterioară. Timp de 2 ore vei crea efecte WOW pe care le vei visa multe nopți la rând.

Workshop-ul este organizat în colaborarea cu Bold School  - prima școala on/offline de New Media Art din Moldova și România, care învăță și ghidează artiștii să obțină cunoștințe în domeniul New Media Art, dar și să își monetizeze abilitățile.

Noile tehnologii - instalații, AR, VR, New Media, Video Mapping - au început deja schimbarea industriilor creative în toate formele sale. Vino la Masterclass și fii parte din schimbare!

  • Ora: 13:00 - 15:00
  • Durata: 2 ore
  • Preț: 200 lei

Cumpără-ți bilet cu viteza…luminii!

BOLD School este o platforma educationala adresata noii generatiei de creativi, prima scoala de New Media Art din Moldova si Romania, care învăță și ghidează artiștii nu doar să obțină cunoștințe în domeniul New Media Art, dar și să își monetizare abilitățile, totul în cadrul la asa cursuri ca interactive instalatiion, Projection Mapping, immersive director, marketing for creatives.  BoldSchool este creat pentru cei care își doresc să cucerească noile domenii ale industriei creative prin soft skills și hard skills. 


*Această activitate este realizată în cadrul Festivalului Industriilor Creative 2023, organizat de Centrul Industriilor Creative Artcor, cu susținerea Fundației Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
+373 228 96 499
200 MDL